Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Κάνουν τις χάρες του Νταβούτογλου... με τις πλάτες του Βενιζέλου!

Αναβολή της δεύτερης ανάγνωσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα στην Βουλή, ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες. 

Για ποιο λόγο αναβλήθηκε; 

Πιέσεις που ασκήθηκαν στον Βενιζέλο από τον κ.Νταβούτογλου που μάλιστα έφθαναν και στην αναβολή της επίσκεψη του στην Αθήνα..

Ο κ.Βενιζέλος γνωστό για το πόσο ΔΕΝ αγαπά την Ελλάδα, ενέδωσε στις πιέσεις και πίεσε το Μαξίμου ώστε να αναβληθεί η συνεδρίαση στη Βουλή.

Οι βουλευτές της ΝΔ. με μπροστάρη τον Νικ.Κακλαμάνη διαφωνούν σφόδρα με το ενδεχόμενο το νομοσχέδιο να μην περιλαμβάνει τις εγκριθείσες από το Ελληνικό Κοινοβούλιο’ γενοκτονιών από τους Τούρκους, δηλαδή Ελλήνων, Ποντίων και Αρμενίων». Θυμίζουμε στους νεότερους ότι αυτές οι αναγνωρίσεις σε επίπεδο Βουλής, έγιναν από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτό λοιπόν το πολιτικό έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ.. πιστεύει ότι μπορεί να διαγράψει με μια κόκκινη γραμμή όλα τα εγκλήματα των Τούρκων εις βάρος των Ελλήνων και των Αρμενίων.

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ... ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΊ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΞΥΠΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.