Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η ελεύθερη σκέψη και η κριτική σε πρόσωπα και θεσμούς στην Ελλάδα του 2013, θεωρείτε ποινικό αδίκημα.

Με κατηγορητήρια για γέλια και κλάματα προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση!

Το ότι υπάρχουν ομιλίες βουλευτών της αντιπολίτευσης σε υπολογιστές τρίτων, πλέον θα θεωρείτε εγκληματική πράξη! δλδ τα ξεφτέρια μας λένε ότι ένας πολίτης, ή πόσο δε μάλλον ένας βουλευτής και ένα νομίμως εκλεγμένο κόμμα ΔΕΝ μπορεί να έχει ομιλίες και τοποθετήσεις άλλων βουλευτών στα γραφεία του, τις οποίες και θα χρησιμοποιήσει για πολιτική αντιπαράθεση στη βουλή ή σε επιτροπές! 
Η γελοιότητα της άθλιας μεταπολίτευσης σε όλο της το μεγαλείο!

Πρόσεξτε αγαπητοί φίλοι γιατί αυτή η λογική των διωκτικών αρχών είναι άκρως φασίζουσα και επικίνδυνη! Η πλατφόρμα των blog, είναι ουσιαστικά ένα καθημερινό online ημερολόγιο του κάθε χρήστη ή ομάδας χρηστών που γράφουν σε αυτό... με βάση της αστεία λογική της εισαγγελίας, δεν θα μπορείς πλέον αν είσαι πχ ΠΑΣΟΚ.. να έχεις στο blog σου ή στον υπολογιστή άρθρα ή φωτογραφίες άλλων βουλευτών και να προβαίνεις σε σχολιασμό αυτών!

Για τέτοια παράνοια του συστήματος εξουσίας μιλάμε...

Ας υποθέσουμε αύριο ότι ένας βουλευτής πχ των ΑΝ.ΕΛΛ. ασκήσει κριτική μέσω του blog του σε ένα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.. αυτή η ενέργεια με βάση την λογική των διώξεων σε βουλευτές της Χ.Α., είναι εγκληματική πράξη! δλδ το σύστημα έφθασε στο σημείο να ποινικοποίηση την ελεύθερη βούληση και την ελεύθερη σκέψη.   

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...

ΥΓ. Δεν θα ασχοληθώ καν με τις φωτογραφίες που δείχνουν άτομα να φορούν στολή της ΚΚΚ, σε αποκριάτικο πάρτι της γυναικείας οργάνωσης της Χ.Α.(πιθανότατα κάποιας τοπικής), ούτε και με τα καμπινγκ μελών της Χ.Α., αυτό έλειπε να μην μπορείς να πας διακοπές σε αυτή τη χώρα και να τις συνδυάσεις με άσκηση στη φύση!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...(ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΌΡΟΣ.. ΒΛΕΠΕ Άδωνι)

Πλήθος στοιχείων για τις μεθόδους της Χρύσης Αυγής έχουν στα χέρια τους οι δυο ειδικές ανακρίτριες κ. Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, οι οποίες διενεργούν τη σχετική ανάκριση.

Πρόκειται για υλικό που κατασχέθηκε… από υπολογιστές κατηγορουμένων βουλευτών κατά τη διάρκεια εφόδων που έγιναν στα σπίτια και τα γραφεία τους.

Ανάμεσα στα ευρήματα (τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά www.)προκύπτουν και φάκελοι για βουλευτές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σήμερα το Βήμα, οι Χρυσαυγίτες στοχοποιούσαν συναδέλφους τους, όπως τη βουλευτή Ρένα Δούρου, της οποίας κρατούσαν το βιογραφικό και την είχαν φακελώσει κανονικά με τον τίτλο «η ξανθιά του ΣΥΡΙΖΑ». Φωτογραφίες κρατούσαν και από την κοινοβουλευτική δράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και δημοσιογράφων. Σε περίοπτη θέση στο αρχείο Μιχαλολιάκου υπάρχει και πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Νέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.