Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Καμμένος: Καλώ σε στάση τους Έλληνες, με βάση το άρθρο 120!

«Στη Βουλή σήμερα ψηφίζεται η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων» ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος.


«Θα αποφασίσουμε να βάλουμε βαρείς κεφαλικούς φόρους, που μπήκαν στην Αγγλία του 14ου αιώνα, φόρους που έπρεπε να πληρώσει κάποιος, μόνον επειδή ζούσε. Έτσι ξεκίνησε η εξέγερση των χωρικών. Σαν πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καλώ τους Έλληνες να ξεκινήσουμε την εξέγερση των Ελλήνων, την εξέγερση των πολιτών. Και μπορείτε να με ξαναμηνύσετε, να μου άρετε την ασυλία, γιατί καλώ σε στάση με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος. Και συνταγματική επιταγή είναι η απαγόρευση της δήμευσης της περιουσίας. Αν δεν ξεσηκωθούμε, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να διεκδικήσουμε αυτό για το οποίο οι Έλληνες μας έστειλαν εδώ μέσα» ανέφερε ο κος Καμμένος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/384155/kammenos-kalo-se-stasi-toys-ellines--me-vasi-to-arthro-120#ixzz2ny0hU8zh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.