Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τρομοκρατούν βουλευτές της Χ.Α. με ύποπτες μεθόδους της Εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.! Τι βρήκαν; ΤΙΠΟΤΑ!!!

Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν δείτε τα βίντεο, Νο1. εγώ ΔΕΝ έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ τη Χρυσή Αυγή. Νο2. Δεν προπαγανδίζεται από το Ελλάδα-Κύπρος κανένα κόμμα υπόγεια, έμμεσα ή άμεσα!
Νο3. Δραστηριότητες κομμάτων θα δημοσιεύω ανά διαστήματα.. ανάλογα και με την επικαιρότητα και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους επισκέπτες του site.

Πάμε τώρα να δείτε αυτό που έρχεται.. τι έρχεται μα ο κανιβαλισμός της ιδιωτικής ζωής των πολιτών! Δεν φθάνει που έχουμε υποστεί τα πάνδεινα, δεν φθάνει που συνεχίζουν να μας κυβερνούν προδότες.. έφθασαν στο σημείο με προβοκατόρικες μεθόδους της εισαγγελίας , να πετούν έξω από το σπίτι, έγκυο σύζυγο βουλευτού(Ηλιόπουλου Χ.Α.) για να ερευνήσουν το σπίτι που μένουν!

Το πρώτο βίντεο προσέξτε το καλά... δείτε τη γυναίκα του βουλευτή πόσο τρομαγμένη και φοβισμένη είναι από τις προβοκατόρικες μεθόδους της ΕΛ.ΑΣ.




Αν τους αφήσουμε να κάνουν αυτά τα ντου σε σπίτια ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ.. σε λίγο διάστημα θα γίνονται παντού και δια πάσαν νόσο και μαλακία! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν ποιους ψηφίζετε... έχουν αποθρασυνθεί τελείως.

ΟΙ φασιστικές νοοτροπίες των κυβερνώντων πρέπει να σταματήσουν εδώ!

Και προσέξτε την έξοδο της εισαγγελέας και του φρουρού της που φοράει ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!

Για να αντιληφθείτε ότι μας κυβερνούν ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΜΙΑΣΜΑΤΑ!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.