Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Προκαλούν το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος τους Κύπριους και την Κυπριακή Δημοκρατία!

Εάν η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην τουρκική «Sabah» έχει αποδοθεί σωστά, χωρίς λάθη στη μετάφραση, τότε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει προχωρήσει σε...
πολύ σοβαρές υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα.

Εάν λοιπόν είναι έτσι, ο κ. Βενιζέλος, αγνοώντας πλήρως τη γραμμή κατά την τελευταία τριακονταετία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, αναγνωρίζει έμμεσα το τουρκικό ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου λέγοντας ότι θα συναντηθεί επίσημα με τον Τουρκοκύπριο εκπρόσωπο του ψευδοκράτους, Ερογλου. Επιπλέον, αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατία προβαίνει σε ατόπημα πρώτου μεγέθους να ονομάζει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας «πρόεδρο των Ελληνοκυπρίων». Και εάν όντως έχει πει στην τουρκική εφημερίδα για συνομιλίες που θα έχουν ως βάση το 1960, δηλαδή τις επαίσχυντες Συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου, τότε ο κ. Βενιζέλος θα έχει προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό του περισσότερα σκοτεινά σημεία.

N-N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.