Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Περί όπλων... και Χρυσής Αυγής!

Το τελευταίο διάστημα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες που δείχνουν μέλη ή βουλευτές της Χ.Α. να κρατούν όπλα σε στάση σκόπευσης ή απλά να φωτογραφίζονται μαζί τους.

Πάμε να δούμε τι είναι πραγματικό όπλο και τι δεν είναι...

Υπάρχει μια ειδική κατηγορία όπλων που είναι τα όπλα αντίγραφα.. ακριβή αντίγραφα και λειτουργούν με 3 τρόπους.

1. Όπλα ελατηρίου, οπλίζεις κάθε φορά που θέλει να ρίξεις...

2. Ηλεκτροκίνητα όπλα.. φορτίζονται και έχουν καλύτερη απόδοση...

3. Όπλα αερίου που δίνουν μια καλύτερη αίσθηση της βολής και της λειτουργίας του όπλου.


Πάμε να δούμε ένα προς ένα, δυο όπλα από κάθε κατηγορία.. ας αρχίσουμε με τα όπλα ελατηρίου. Να σημειωθεί ότι τα όπλα που θα δείτε είναι όλα ΝΟΜΙΜΑ! Και μπορεί να κατέχει ο οποιοσδήποτε.. αφού είναι όπλα παιχνιδιού...

Νο1.










Νο2.














Πάμε τώρα να δούμε όπλα αερίου..











MP5 Σαν αυτό των αστυνομικών.. βλέπετε εσείς καμία διαφορά με το κανονικό; Όχι προφανώς.. γιατί δεν υπάρχει διαφορά, αφού είναι αντίγραφα των κανονικών αλλά με τη μόνη διαφορά ότι ρίχνουν πλαστικά σφαιρίδια άκακα για να τραυματίσουν κάποιον...


με απλά λόγια.. είναι ποιοτικά παιχνίδια για μεγάλα αλλά και μικρά παιδιά. Αναβαθμίζεις δλδ το παλιό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων που ήταν το "ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ"


Πάμε τώρα να δούμε τα ηλεκτροκίνητα όπλα...



Το Μ4 COLT της VFC ίσως αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά αντίγραφα, του γνωστού Μ4Α1, στην αγορά.










Συνεχίζουμε με το MP5 που το είδαμε πριν σε έκδοση αερίου.. τώρα ελάτε να το δούμε σε ηλεκτροκίνητο όπλο.



Η έκδοση του είναι η
EGM A4 





Βλέπετε ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές.. και φθάνουν στο απόλυτο μηδέν όταν το κοιτά κάποιος που δεν γνωρίζει από όπλα.. δλδ το 90% των Ελλήνων.
Έτσι λοιπόν η Αστυνομία και οι διωκτικές αρχές μπορούν μέσα από μια φωτογραφία να πουν ότι θέλουν.. ότι τους γουστάρει. 

Γιατί πρέπει να αλλάξει τακτική η ΕΛ.ΑΣ. και να μας πείσει για το αντίθετο; για δυο λόγους.. 
Νο1. Ο πρώτος είναι καθαρά υπηρεσιακός.. να πιάσουν δλδ τα όπλα, να τα εξετάσουν και να τεκμηριώσουν για το αν πρόκειται για αληθινά όπλα ή για ρεπλικες ή για όπλα παιχνιδιού! Αυτό η ΕΛ.ΑΣ. αν θέλει να διασώσει τη φήμη της πρέπει να το κάνει το γρηγορότερο δυνατό.

Νο2. Γιατί με φωτογραφίες δεν μπορείς να στήσεις κατηγορητήρια για προπαρασκευαστικές πράξεις για ΔΉΘΕΝ ανατροπή του πολιτεύματος.. είναι αστείο και να το συζητάμε. Πιάσε τα όπλα.. βρες τα και μετά κάνε ότι θες..

Το να πασάρουν στα ΜΜΕ που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4... φωτογραφίες με δήθεν όπλισμό, αυτό όπως καταλαβαίνετε εκτός του ότι είναι αστείο, είναι και επικίνδυνο. Γιατί αύριο αυτή τη κατηγορία που θα στήσουν για την Χ.Α., θα της αλλάξουν περιτύλιγμα και θα τη στήσουν για κάποιο άλλο κόμμα που δεν θα τους βολεύει.

Στοιχεία λοιπόν, με τεκμηρίωση και έλεγχο από ειδικούς και όχι από τραμπάκουλες της δημοσιογραφίας που θα γκεμπελίζουν από τα δελτία των 8... 

Για να σας βάλω τώρα στη θέση του κατηγορούμενου φανταστείτε τον εαυτό σας να είχατε αγοράσει για σας και το παιδί σας κάποιο από τα παραπάνω όπλα... και σε κάποιο δικό σας χώρο ή σε αρένες που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα(με πληρωμή χρόνου), πηγαίνατε με το παιδί σας και διασκεδάζατε... κάποια στιγμή λοιπόν εκεί πάνω στο παιχνίδι ή σε κάποια άλλη τελείως άσχετη χρονική στιγμή παίρνατε πχ το MP5 αερίου και βγάζατε μια φωτογραφία!! 
Την έβλεπε λοιπόν κάποιος και σας πήγαινε στη δικαιοσύνη.. ή δεν σας πήγαινε στη δικαιοσύνη αλλά μοίραζε με φείγ βολαν(κάτι ανάλογο του γκεμπελισμού των ΜΜΕ στα δελτία των 8) τη φτασούλα σας σε όλη τη γειτονιά.. και έγραφε κάτω από τη φωτογραφία ΝΑΖΙΣΤΗΣ!

Για πείτε μου, πως θα του απαντούσατε;

ή θα βρεθούν τα δήθεν όπλα που δήθεν κρύβει η Χ.Α. ή βουλώστε το και περιμένετε το τέλος σας να έρθει στις ΕΚΛΟΓΕΣ.

Άλλη λύση δεν υπάρχει..

Και για να ολοκληρώσω αυτή τη σύντομη παρουσίαση.. δείτε στους παρακάτω συνδέσμους

Είδη προστασίας για Air soft παιχνίδι





ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ 

ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ


Δείτε γενικότερα τι είναι το Airsoft

____________________

Και σας βάζω μόνο ελληνικά site για να βλέπετε ποιο εύκολα τις περιγραφές και να μην μπαίνετε στο κόπο να μεταφράζετε.. αν όμως θέλετε να δείτε τι κυκλοφορεί από τέτοια ΟΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ... δείτε τα παρακάτω site και χαθείτε με τις ώρες στις σελίδες τους...







____________

Γιατί πιστεύω ότι πολλά από τα όπλα που κρατούν μέλη της Χ.Α. είναι air soft ή paintball guns;

Γιατί αυτά τα όπλα παιχνιδιού.. έχουν το ίδιο βάρος, το ίδιο καλούπι, αλλά διαφέρουν στην αίσθηση που σου αφήνει το πάτημα της σκανδάλης... και φυσικά στα πυρομαχικά!

Είναι αδύνατον να έχουν βγει παγανιά οι Χρυσαυγίτες και να πυροβολούν με κανονικά όπλα, τώρα αν έχει συμβεί ένα μεμονωμένο περιστατικό, αυτό δεν το γνωρίζω.

Το κροτάλισμα και μόνο των πολεμικών όπλων θα ήταν ικανό, ακόμα και σε απόσταση χιλιομέτρων να τους ακούσουν.. και άρα κάποιος να πάρει ένα τηλ την ΕΛ.ΑΣ., ή κάποιο τοπικό τμήμα ασφαλείας κτλ..

Είναι αδύνατον να έχει γίνει χρήση πολεμικών όπλων σε μη πεδίο βολής.. αδύνατον! Ο ήχος και μόνο των ριπών... θα είχαν σπάσει τα αυτιά σε απόσταση χιλιομέτρων.

Να βρει τα όπλα η ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ απλό.. αφού λένε ότι υπάρχουν, να τα βρουν.
___________

Και για να κλείσω, επειδή τα ΜΜΕ είναι γνωστό ότι γκεμπελίζουν.. ας δούμε το υπέροχο όπλο των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών που άφησε ιστορία ανάλογη του Tommy Gun των Αμερικανών.

Το ΜΡ40 (Maschinenpistole 40,"αυτόματο πιστόλι 40") ήταν ένα υποπολυβόλο που σχεδιάστηκε στη Γερμανία και χρησιμοποιήθηκε εκτενώς από τους αλεξιπτωτιστές, τους αρχηγούς διμοιρίας και άλλους στρατιωτικούς κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Η AGM Airsoft αναδημιούργησε το ΜΡ40 σε ένα εκπληκτικό αντίγραφο, το AGM ΜΡ007 ΜΡ 40. Η ανθεκτική κατασκευή του από μέταλλο και η ρεαλιστική του εμφάνιση το καθιστούν μια ξεχωριστή προσθήκη σε κάθε συλλογή όπλων airsoft. Πολύ ταιριαστό σε αναπαραστάσεις μαχών του Β΄Παγκόσμιου Πολέμου και διαγωνισμούς airsoft.













Κάνω και μια τελευταία διευκρίνηση γιατί στο Ελλάντα το να χαρακτηρίζεις κάποιον επειδή γράφει κάτι για κάτι που εσύ μισείς είναι πολύ εύκολο.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.! Απλό... νομίζω. Η παρουσίαση αυτή δεν γίνεται για να αθωωθεί κανένας από τη Χ.Α. , γίνεται για να φωτιστεί λίγο το θέμα με τα όπλα στην Ελλάδα και να καταλάβουν επιτέλους και κάποιοι δημοσιογράφοι(newsit αν δεν κάνω λάθος) ότι παραλλαγή καλάσινκοφ σε καραμπίνα δεν γίνεται.. βρε δεν γίνεται χαχαχαχα!!! Μόνο αντίγραφο Καλασνίκοφ σε καραμπίνα, αλλά εξαρχής κατασκευή του... μετατροπή ΔΕΝ υπάρχει και ότι υπάρχει, αυτά είναι όπλα της Saiga που κυκλοφορούν χρόνια τώρα στην αγορά.. και κάποιων άλλων μικρότερων εταιριών.

Αυτά από μένα... και φιλτράρεται τι βλέπετε.. τι ακούτε και τι διαβάζετε.

Ναι είστε καλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.