Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Όλη η αλήθεια για τα ψέμματα των Ελληνικών ΜΜΕ-Blog σχετικά με τα γεγονότα στη Τουρκία!

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία από τη Τουρκία που δείχνει μια πολύ μεγάλη λίμνη αίματος... στη μέση του δρόμου.

Δείτε τη φωτογραφία...





























Δεκάδες ΜΜΕ και εκατοντάδες Blog έχουν βάλει αυτή τη φωτογραφία και γράφουν... "ποτάμια το αίμα στη Τουρκία", "Αίματα παντού στη Πόλη" και λοιπές μπάρουφολογίες εις την ενάτη!!

Ποια είναι η αλήθεια... στη Τουρκία, η Αστυνομία έχει τις γνωστές Αύρες... τα οχήματα που τα είδαμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα για πρώτη φορά να ψεκάζουν με πίεση νερό προς τους διαδηλωτές... ε λοιπόν αυτά τα οχήματα στη Τουρκία είναι πασατέμπος.. υπάρχουν παντού και αριθμούν μερικές εκατοντάδες.. κάποια από αυτά τα γεμίζουν και με χρώμα.. ώστε ρίχνοντας το χρώμα μαζί με το νερό να σταμπάρει αμέσως τους ποιο επικίνδυνους ταραξίες.. αυτή είναι μια πολύ παλιά τακτική της Αστυνομίας στη Τουρκία και δεν είναι κάτι καινούργιο... αυτό λοιπόν που βλέπετε είναι νερό με μπογιά...

Τώρα πως τα Ελληνικά ΜΜΕ και Blog... μας το πλάσαραν δήθεν ως λίμνες αίματος... ρωτήστε τους!

Βια υπάρχει... όχι όμως να μεταφέρουμε και ψέμματα.. όπως ΔΕΝ διαβάσατε από αυτό εδώ το Blog...για την υποτιθέμενη είδηση από το ABC Αυστραλίας..! Ξέρω και φιλτράρω το τι δημοσιεύω.. γι αυτό και δεν με ενδιαφέρει να έχω χιλιάδες κλικ.. μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσω.

Αυτά και να μη τρώτε ότι σας πλασάρουν...

Αν θέλετε να πονηρευτείτε λίγο... διαβάστε ξανά τα δύο άρθρα που σας παραθέτω..
http://ellada-kupros.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1021.html

http://ellada-kupros.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.