Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήθεν Κούρδο που τον απήγαγαν δήθεν πράκτορες της ΜΙΤ στην Αθήνα! Κόμμα, απόκομμα...

Άλλη μια προβοκάτσια που έστησαν κάποια πονηρά μυαλά πέφτει με εκκωφαντικό τρόπο... στο σκουπιδότοπο της πολιτικής σκηνής.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

Μια ωραία πρωία ένας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ... αποκαλεί μπάτσους συλλήβδην όλους τους Αστυνομικούς.. γίνετε ο γνωστός χαμός στα ΜΜΕ, ξέρετε τώρα εσείς, περνούν μερικές ώρες και αρχίζουν και ακούγονται κάποια σενάρια για δήθεν απαγωγή Κούρδου από τη ΜΙΤ εδώ στην Αθήνα!

Τη στιγμή λοιπόν που στη Τουρκία έχουμε πανηγύρια και αρχίζει να υπάρχει πολιτικό κενό στη γείτονα.. κάποια σαΐνια αποφασίζουν να πετάξουν τη πολιτική χειροβομβίδα στο κέντρο των Αθηνών...
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούν στο πανηγυράκι της δήθεν απαγωγής... από πράκτορες της ΜΙΤ!

Και μετά απορείτε για το ποιος θέλει να γίνει εδώ του κουτρούλη ο γάμος;

Δείτε και την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που διαψεύδει τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ!
__________
Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στη δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Τσουκαλά

Η Ελληνική Αστυνομία επαναλαμβάνει ότι καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του συγκεκριμένου υπηκόου Τουρκίας καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα, δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Βέβαιο είναι ότι εάν εισήλθε στην Ελλάδα εισήλθε λαθραία και ουδεμία προστασία είχε ζητήσει από την Ελληνική Δημοκρατία.

Για τον συγκεκριμένο υπήκοο είχε επιδείξει ενδιαφέρον το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, αλλά παρότι είχε προσδιορισθεί συγκεκριμένη ημερομηνία (η 21η Μαΐου 2013), για την εμφάνισή του στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και την υποβολή αιτήματος παροχής ασύλου, δεν εμφανίσθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την καταγγελία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και εκπροσώπων άλλων φορέων διενεργείται προανάκριση.
__________

Ρε ψευτόμαγκες του ΣΥΡΙΖΑ που τα πουλάτε αυτά; ε που τα πουλάτε αυτά θα μας πείτε;

Γιατί θέλετε να έχουμε ιστορίες με τους ηλίθιους γείτονες; Γιατί θέλετε να έχουμε κάποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;

Δεν τη κόβεται λέω εγώ τη πρωινή γιατί σας πειράζει μάλλον;

Επιτέλους και μια φορά δουλέψτε για το σύνολο και όχι για τη πάρτη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.