Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Έρχεται... και θέλει να ρίξει το Σαμαρά! Του στήνει παγίδα το Μαξίμου..




























Ξέρει όμως τη παγίδα που του έχει στήσει ο Αντωνάκης; 

Γιατί εκβιάζουν τον Αντώνη Σαμαρά για αλλαγή Πρωθυπουργού; Ποιοι έχουν συμφωνήσει στο παρασκήνιο για να ρίξουν τον Σαμαρά; 

Τα ξέρει ΟΛΑ το ΜΑΞΙΜΟΥ! 

Ζούμε ξανά το βρώμικο 89, από τη Παρασκευή και μέχρι αύριο στις 19.30 το απόγευμα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, οι υπονομευτές της κυβέρνησης θα ακονίζουν τα μαχαίρια τους! Τι γνωρίζει όμως το Μαξίμου;

Δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά η Άνγκελα Μέρκελ που πήρε σήμερα το Μεσσήνιο και του εξέφρασε για άλλη μια φορά τη  στήριξη της! Εκτός και αν οι υπονομευτές της ομαλότητας έχουν στήριξη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού..., τα ξέρει όμως όλα ο Σαμαράς!

Και κάτι ακόμα.. αν ο Σαμαράς δεν τρίξει τα δόντια στους υπονομευτές της ομαλότητας... αύριο πέφτουν οι τίτλοι τέλους! Όταν η πόρτα θα κλείσει ξεχάστε τα κύριε Κουβέλη και κύριε Βενιζέλο... ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ όπως ΠΡΕΠΕΙ! 

* Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα... αν η πλατεία πέσει από το κόσμο.. θεωρείστε δεδομένες τις κάλπες... αν όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014!

*To ΣΤΕ θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Θα τους το πει ο Αντώνης.. αυτοί όμως το δεχθούν;

* Ελέγχονται πλήρως οι Ε.Δ. και τα σώματα ασφαλείας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.