Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το πολιτικό ατύχημα ποιος θα το χρεωθεί;

Φαίνεται ότι πολιτικό ατύχημα υφίσταται πλέον στη χώρα μας... το θέμα είναι ποιος θα το χρεωθεί. Ο Σαμαράς πέταξε το τυράκι και περιμένει να τσιμπήσουν οι δύο εταίροι της κυβέρνησης..

Τι θα γίνει;

Αύριο έχει συνάντηση μαζί τους.. εκεί θα τους τα πει έξω από τα δόντια.. ¨η με στηρίζεται ή τα τινάζω όλα στον αέρα".

Ο Βενιζέλος.. δεν θέλει εκλογές.. ξέρει τι τον περιμένει και δεν αντέχει ένα τέτοιο διασυρμό, όμως έχει εγκλωβιστεί στο σχεδιασμό που λέει ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφασίζουμε μαζί για το μέλλον της κυβέρνησης.. και εδώ αρχίζει να κολλάει το όλο θέμα των εκλογών.

Η ΔΗΜΑΡ θα πει στον Σαμαρά.. ΑΝΟΙΞΕ τώρα την ΕΡΤ και συνεχίζουμε να σε στηρίζουμε! Αυτό θεωρείστε το δεδομένο ότι θα ειπωθεί από πλευράς Κουβέλη!

Ο Αντώνης ΔΕΝ θα τους κάνει το χατήρι... θα φέρει προς ψήφιση το νόμο και αν δει ότι το καταψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ή μόνο η ΔΗΜΑΡ, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης άμεσα από τη Βουλή!

Εκεί το ΠΑΣΟΚ όπως σας είπα θα εγκλωβιστεί... γιατί το ΠΑΣΟΚ επηρεάζεται πλήρως από τη στάση της ΔΗΜΑΡ που θα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ! Ο Κουβέλης δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο Σαμαρά, και εκεί το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σε πολιτικό κενό! Η λογική λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για να χρεώσει τη ΔΗΜΑΡ ως πολιτικό αποσταθεροποιητή και να φύγει από πάνω του η όλη συζήτηση.

Τα κουκιά όμως δεν βγαίνουν... αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που δεν θα καταφέρει να μαζέψει τους 151 που χρειάζεται η κυβέρνηση.. θα ανακοινώσει ότι παραδίδει την εντολή στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας... διότι μη ξεχνάτε ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί μόνος του να προκηρύξει εκλογές!!! Θα πάει λοιπόν στο Πρόεδρο.. θα καταθέσει την εντολή... ο Πρόεδρος θα τη δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ, θα πάει στο ΠΑΣΟΚ και κάπου εκεί το πάρτι τελειώνει, το πολύ σε μια εβδομάδα θα αναγκαστεί ο Πρόεδρος σε συνεννόηση με τα κόμματα να ορίσει προσωρινή κυβέρνηση και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Το πολιτικό ατύχημα είναι εδώ και περιμένει κάποιον τυχερό να το χρεωθεί!

Θέλει ο Σαμαράς εκλογές;  Αυτό αφήστε το να το απαντήσουμε μόλις ξημερώσει...(είναι 03.40 το πρωί, αυτή τη στιγμή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.