Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δεν πάμε σε εκλογές... ξυπνάτε επιτέλους, μόνο αν το ψιθυρίσει η Τρόικα! Τις Τράπεζες ΜΑΣ να σώσουμε ώστε να παραμείνουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ

Σε «πορτοκαλί» συναγερμό έχει τεθεί το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ηγεσία του κόμματος εκτιμά ως εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι τα περιθώρια ελιγμών ...της κυβέρνησης στενεύουν επικίνδυνα, όπερ σημαίνει ότι η διέξοδος των εκλογών μπορεί να αποτελέσει γι’ αυτήν μία αναγκαία και επιβεβλημένη διέξοδο. Είτε για να παραδώσει την εξουσία, ώστε να μην επωμιστεί το βάρος και άλλων σκληρών μέτρων, όπως έκανε για παράδειγμα εκείνη του κ. Κώστα Καραμανλή πριν από τέσσερα χρόνια, είτε για να αποσπάσει από τον ελληνικό λαό μια τελευταία ευκαιρία.


Η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι το λεγόμενο success story του κ. Αντώνη Σαμαρά, η δημιουργία δηλαδή ενός τεχνητού κλίματος αισιοδοξίας, θα ξεφουσκώσει σύντομα, υπό το βάρος της αποτυχίας και του σημερινού προγράμματος. Μέτρα όπως η βαριά φορολόγηση των ακινήτων, οι πλειστηριασμοί, αλλά και άλλα, που θα χρειαστούν εξαιτίας της μεγαλύτερης του αναμενομένου ύφεσης, θα διαλύσουν όλες τις αυταπάτες. Διαβλέπει επίσης ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να κερδίσει χρόνο με τον χειρισμό καυτών μετώπων, όπως οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, για τις οποίες διαρκώς πιέζει για παράταση.


Γι’ αυτόν ίσως τον λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας αρχίζει σιγά-σιγά να επαναφέρει στις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του το αίτημα για πρόωρες εκλογές, καθώς θέλει να διατηρήσει τον κομματικό μηχανισμό σε εγρήγορση και να μην αφήσει κανένα περιθώριο για αιφνιδιασμούς από την πλευρά της κυβέρνησης. Ακόμη περισσότερο επιδιώκει να εμφανίσει την κυβέρνηση και τον κ. Αντώνη Σαμαρά ότι σέρνονται πίσω από το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ότι έχουν εκείνοι την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων.

___________

Αμάν ποια με τους περίεργους στο ΣΥΡΙΖΑ! Βρε χαιβάνια πρώτα θα δείτε τι θα γίνει τελικά με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και μετά ΑΝ και ίσως και εφόσον το πει η Τρόικα ΜΟΝΟ τότε θα πάμε σε εκλογές!

Αυτή τη στιγμή παίζεται ένας πολύ βρόμικος πόλεμος εναντίον των Τραπεζών μας.. πάνε να τις σπρώξουν μακρυά από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.... η βρομιά αυτή έχει ένα και μοναδικό όνομα ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Προσπαθούν με το έτσι θέλω να διαλύσουν τα πάντα...
 
Κάθε υγειά σκεπτόμενος ΕΛΛΗΝΑΣ θα πρέπει σε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή να ΣΤΗΡΙΞΕΙ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Ναι έχουν κάνει λάθη οι Τράπεζες.. ναι ακολούθησαν λάθος δρόμο... αν όμως αυτή τη στιγμή οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ φύγουν από τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΕΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... είναι αναγκαίο εργαλείο πολιτικής! Και ας μην τις γουστάρουμε καθόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.