Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο Δ.Αβραμόπουλος προτείνει αναθεώρηση του Συντάγματος πριν τις εκλογές!

Ο Δ.Αβραμόπουλος από το Συνέδριο της ΝΔ.

«Η Ελλάδα, η νέα Ελλάδα, κοιτάει μπροστά με αισισοδοξία για το μέλλον σε αυτό το νέο κάλεσμα που απηύθυνε χθες ο Αντώνης Σαμαράς,θα είμαστε ολοι στην πρώτη γραμμή ενωμένοι, στρατιώτες στην πρώτη γραμμή.

Μέσα σε ένα χρόνο η κυβέρνηση κατάφερε να ανατάξει το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και σήμερα δίνουμε σκληρό αγώνα για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση, με σκληρή δουλειά, σχέδιο και αφοσιώση.

Στην πρώτη γραμμή ο Αντώνης Σαμαράς, ακούραστος, αποφασισμένος, μαχητικός, καθημερινά κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η Ελλάδα να βρεθεί στο δρόμο της ανάπτυξης.

Η μεγάλη αυτή εθνική προσπάθεια πρέπει να συνοδευτεί από βαθιά τομή, μεγάλη συνταγματική αλλαγή. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, θέτει όλους μας προ των ευθυνών μας. Ξέρουμε που πάσχει η Ελλάδα.

Σε σύγκριση με άλλες οικονομίες που περνάνε επίσης δύσκολες στιγμες η αιτία δεν είναι όμοια, σε εμας ήταν και παραμένει το κράτος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε επανίδρυση του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.