Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ... ούτε για τον ΟΠΑΠ ούτε για τη παπαλάμπραινα....

Βρε σεις.. μην ακούτε τίποτα... δεν μπορεί να πέσει η κυβέρνηση γιατί δεν το θέλουν οι δανειστές μας. Ελάτε, βάλτε το στο μυαλό σας και κλειδώστε το!

ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....  για κανένα σκάνδαλο, για καμία εμπλοκή.. για κανένα ζήτημα, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Ο Αντώνης έχει δέσει το καράβι με πολύ χοντρά σχοινιά... οκ το δέχομαι.. θεμιτή η αγωνία μερικών, λογική η αντίδραση σε κάτι που δεν αρέσει, αλλά δεν αποφασίζει ο Αντώνης, αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν μερικοί. Μακάρια να ήταν όπως παλιά.. που με ένα απλό σκάνδαλο είχε γυρίσει ο τόπος ανάποδα, δεν είναι έτσι πλέον. Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και δεν είναι όπως παλιά...

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε κάτι πολύ απλό... ΔΕΝ έχουμε Εθνική κυριαρχία, αν αυτό το καταλάβουμε τότε θα μπορούμε πολύ εύκολα να προβλέψουμε το μέλλον. Νομίζω ότι όλες αυτές τις ημέρες σας τα έδωσα στο πιάτο... ότι ΔΕΝ θα γίνει τίποτα, όχι γιατί το μάντεψα.. αλλά γιατί τα είδα.

ΕΚΛΟΓΕΣ όταν πει η κυρία Μέρκελ... και σας έχω πει... αυτό το καλοκαίρι έχουμε Συνέδριο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.. άρα πάει το καλοκαίρι.. Αύγουστος τα μπάνια του λαού κτλ... Σεπτέμβριο έχουμε και άλλες απολύσεις, αλλά έχουμε και τη δόση που πρέπει να πάρουμε, θα έχουμε και το μέτρο για την άρση των πλειστηριασμών που σας το γράφω εδώ και δύο μήνες!! Από το 2014 θα γίνει σφαγή στα ακίνητα... κανονική σφαγή... Ιανουάριο του 2014 έχουμε προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ε.Ε. που λήγει στο τέλος Ιουνίου του 2014.

Άρα εκλογές ή το Σεπτέμβριο του 2014... ή κάπου προς το τέλος της τετραετίας. Το ποιο λογικό είναι να γίνουν οι εκλογές κάπου μεταξύ στα 3 και 3μιση χρόνια της διακυβέρνησης Σαμαρά.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ.. ΚΟΥΜΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Αυτό το τραγουδάκι θα το τραγουδήσει η Ελλάδα στη Γερμανία στο τέλος της τετραετίας....

Έλα πάμε, δώσε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.