Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τελειώνει η ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής με ΘΕΤΙΚΗ κατάληξη

Σήμερα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με ανώτατο στέλεχος της Εθνικής(πολύ έγκυρη πηγή) που με διαβεβαίωσε ότι η ΕΘΝΙΚΗ έκανε τις τελευταίες ενέργειες ώστε να κλείσει θετικά η ανακεφαλαίωση της.

Αυτό είναι πολύ θετικό για όλους μας.. για τη κοινωνία, για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που πρέπει να τρέξουν.. για να κινηθούν ξανά πλαφόν και επιταγές, για να υπάρξει ρευστότητα στο σύστημα και για να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ Τράπεζα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες(Δευτέρα, Τρίτη) θα υπάρξει και η ανακοίνωση, απομένουν πολύ λίγα πράγματα για να κλείσει αυτή η ιστορία που βασάνισε τη χώρα για πάνω από ένα εξάμηνο!

Με την ανακεφαλαιοποιήση της ανοίγουν και οι στρόφιγγες δανεισμού.. φυσικά με ποιο αυστηρά κριτήρια.. αλλά ανοίγουν!

Πολύ ΘΕΤΙΚΑ τα μηνύματα που θα αρχίσουν να έρχονται το επόμενο διάστημα... για όλους μας!

Αν όλα πάνε καλά και ΔΕΝ έχουμε εκλογές.. να αρχίζετε να ετοιμάζεστε γιατί από Σεπτέμβριο οι Τράπεζες θα βγάλουν στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα και εμπορικά κτίρια που έχουν ήδη στη κατοχή τους! Όχι τα υπό κατάσχεση... για να μην υπάρχει πανικός, θέλω να το διευκρινίσω αυτό, αλλά όσα έχουν ήδη κατασχεθεί και βρίσκονται πλέον στα χέρια των Τραπεζών(δλδ είναι κενά).

Γι αυτό και υπάρχει η πίεση το τελευταίο διάστημα από τη Τρόικα, ώστε να αρθεί το μέτρο που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς.. και επειδή εγώ ΔΕΝ θέλω να σας λέω ψέμματα όπως θέλει η τριμερής που μας κυβερνά... από πολύ έγκυρη πηγή σας λέω ότι αυτό το μέτρο... θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ πολύ σύντομα!! Είναι εντολή της Τρόικας.. και δεν μπορεί να πάει ποιο πίσω!

Πάντως τα καλά νέα είναι ότι η ΕΘΝΙΚΗ βγήκε ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.