Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δεν θέλει να δει η Ευρώπη τη σημασία της Ελλάδας ως φυσικό ανάχωμα στην Ισλαμποιήση της!

Είναι τραγικό οι Ευρωπαίοι ηγέτες να μην βλέπουν ότι το μοναδικό ανάχωμα που υπάρχει μεταξύ του Ισλαμικού τόξου τρομοκρατίας.. και της ελεύθερης και Ειρηνικής Ευρώπης είναι η Ελλάδα!

Δεν υπάρχει καμία Τουρκία.. δεν υπάρχει καμία Αίγυπτος... η μόνη εγγυήτρια δύναμη της Ευρώπης στον κίνδυνο να αλωθεί πληθυσμιακά και θρησκευτικά είναι η Ελλάδα!

Η Ευρώπη αγνοεί ότι εκτός από τους διαφορετικούς πολιτισμούς που ενώθηκαν... το κοινό συστατικό που τους κράτησε ενωμένους είναι η θρησκεία.. Ορθόδοξοι και Καθολικοί κατάφεραν να μονιάσουν και να φτιάξουν έναν υγιή οργανισμό συνεργασίας. 

Τώρα γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να αυτοδιαλυθεί.. είναι ένα θέμα, περιμένουμε τους Γερμανούς να μας πουν το γιατί!! Ποιους συμφέρει η διάλυση της Ευρώπης; 

Γιατί άραγε επιθυμούν να μπουν ορδές Ισλαμοφασιστών στην Ευρώπη;

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η Κύπρος αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμα και λειτουργεί το Ενιαίο Στρατιωτικό Αμυντικό δόγμα. 

Η Ευρώπη θα πρέπει να το σκεφθεί πολύ σοβαρά αν θα αφήσει την Ελλάδα στη τύχη της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.