Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Είναι η δεν είναι στα όρια του εμφυλίου η Τουρκία;

Από τη μια στη Πλατεία Ταξίμ.. χιλιάδες Τούρκοι που είναι ποιο κοντά στη Δυτική κουλτούρα διαδηλώνουν για 10η μέρα.. και από την άλλη στο αεροδρόμιο της Πόλης ο Ερντογάν φθάνει μετά από περιοδεία σε Αραβικές χώρες της Μεσογείου και τον υποδέχονται χιλιάδες οπαδοί του που είναι ποιο κοντά σε αυτό που λέμε Εσωτερική Τουρκία.


Erdogan returns to Turkey από CNN_International

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως "είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για σένα, Ταγίπ" και "εμπρός, ας τους συντρίψουμε όλους".

Τώρα έχοντας αυτές τις εικόνες στο μυαλό σκεφθείτε τις ως μια εικόνα! Φανταστείτε αυτές οι δυο μάζες να βρεθούν σε μια πλατεία.. όπως τη πλατεία Ταξίμ και να συγκρουστούν μεταξύ τους!

Χάος... απλά χάος!

Όλο το παιχνίδι το κρατά στα χέρια της η αντιπολίτευση.. θα συνεχίσει τη σύγκρουση με τον Ερντογάν ή φοβάται ότι δεν θα μπορεί να βάλει χέρι στα στεγανά του στρατού; Η πρόσβαση της αντιπολίτευσης στα στεγανά του στρατού το τελευταίο διάστημα δεν κρίνονται ως ικανοποιητικές.

Το χάος πάντως στη Τουρκία συνεχίζεται... και η Ελλάδα κρατά την αναπνοή της! Μια ανάφλεξη στη Τουρκία.. ανατρέπει όλους τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει στο εσωτερικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.