Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Aνανέωση και νέα θεματολογία

Με νέα σχεδίαση μας βρίσκει ο Οκτώβριος, και με νέα θεματολογία, αφού πλέον θα γυρίσουμε στη παλιά μορφή του ellada-kupros με έμφαση περισσότερο σε Ιστορικά θέματα, σε Ιστορικές αναζητήσεις, αλλά θα έχουμε και ευχάριστες δόσεις καθημερινής ενημέρωσης.

Είναι αυτονόητο, ότι ΔΕΝ θα προβάλουμε πότε δημοσκοπήσεις... ούτε και θέσεις κομμάτων που είναι αντίθετες με το πολίτευμα, αυτά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Νερό στο μύλο της φαγωμάρας και της εσωστρέφειας δεν θα ρίξω.. Η πολιτική μάχη δίνεται στο κοινοβούλιο... όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους, οτιδήποτε εκτός πολιτικής, υποδαυλίζει τη βια και τα ακραία φαινόμενα. Η Δημοκρατία μας... αλλάζει ΕΝΤΟΣ του κοινοβούλιου και ποτέ εκτός. Ο λαός έχει το μαχαίρι.. και τη πίτα, το πως τη κόβει είναι δική του υπόθεση... η θα τα λουστεί ή θα τα περάσει καλά, τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

Πλέον θα υπάρχουν θέματα και για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό αλλά θα ακολουθήσουμε και τα μονοπάτια της ιστορίας, εκεί δηλαδή που αναπτύχθηκε το Ελληνικό κράτος στα βάθη των αιώνων.

Η προσπάθεια που άρχισε το 2004, συνεχίζεται... με μεγάλη δόση ποιοτικής αναβάθμισης.


ΥΓ. Για καθαρά πολιτικά θέματα οι αναρτήσεις θα είναι περιορισμένες και πιθανότατα θα γίνετε γενικότερος σχολιασμός σε ένα άρθρο κάθε εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.