Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μια άλλη οπτική διαβάζοντας την επιστολή Μαζιώτη!

Διάβασα την πρόσφατη επιστολή Μαζιώτη και μου έκανε έκπληξη η κατάληξη της επιστολής, διαβάστε και εσείς για να μα πάρετε μια ιδέα σε τι θέλω να αναφερθώ.

Το δεύτερο είναι για την αποκατάσταση της αλήθειας που ακόμα και το ίδιο το κράτος μέσω του δικαστηρίου που μας καταδίκασεέχει παραδεχτεί. Σε όσους δημοσιογράφους εξακολουθούν και με αναφέρουν ως «αρχηγό» του Επαναστατικού Αγώνα και σύμφωνα με το πρόσφατο θεώρημά τους ότι είμαι «επικεφαλής» ομάδας που διαπράττει τις συγκεκριμένες ληστείες, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι το δικαστήριο που μας καταδίκασε σε 50 χρόνια κάθειρξη, παραδέχτηκε ότι μια αναρχική οργάνωση όπως ο Επαναστατικός Αγώνας δεν έχει αρχηγούς ούτε ιεραρχία καθώς η δομή του είναι οριζόντια, όπως είναι και η κοινωνική οργάνωση που προωθούν για το σύνολο της κοινωνίας, και με βάση αυτό το σκεπτικό μας απάλλαξε από την κατηγορία της αρχηγίας. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.



Νίκος Μαζιώτης»

______________

Ο Επαναστατικός Αγώνας.. μια Αναρχική οργάνωση ΔΕΝ έχει δομές Ιεραρχίας στο στήσιμο του. Και προσέξτε τι γράφει αμέσως μετά,  όπως είναι και η κοινωνική οργάνωση που προωθούν για το σύνολο της κοινωνίας, και με βάση αυτό το σκεπτικό μας απάλλαξε από την κατηγορία της αρχηγίας. 

δλδ με απλά λόγια ο Μαζιώτης μας λέει, ότι η οργάνωση αυτή δεν έχει δομή και άρα είναι πολύ εύκολο να χτυπήσει κάποιος στο όνομα της(βλέπε παλαιότερα χτυπήματα της Οργάνωσης), ο οποιοσδήποτε ασπάζεται τον Αντιεξουσιαστικό μανδύα είναι και εν δυνάμη μέλος της οργάνωσης!!! Ότι επιχειρησιακά δεν μπορεί να προβλεφθεί το επόμενο της χτύπημα... διότι χωρίς πυρήνες που να επικοινωνούν μεταξύ τους, η συλλογή πληροφοριών είναι σε μηδενικά επίπεδα.
Λόγω των μικρών και ευέλικτων επιχειρησιακών της μονάδων, μπορεί να επιφέρει χτυπήματα ακαριαία και οπουδήποτε.
Και είναι αδύνατον να συνδεθούν αποτυχημένα χτυπήματα με τον Επαναστατικό Αγώνα... αφού μπορεί πολύ εύκολα μια άλλη ομάδα να αναλάβει την ευθύνη.
Δρουν προφανώς σε μικρές ομάδες ανά την επικράτεια, διαπράττοντας αδικήματα κυρίως ληστείες Τραπεζών και άρα έχουν Επαναστατικό Ταμείο!
Και μπορούν να εξοπλιστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή με οποιοδήποτε υλικό... αφού λόγω των μικρών μονάδων που έχουν συστήσει, δεν χρειάζονται και μαζικές αγορές παράνομων όπλων που θα κινήσουν υποψίες στις αρχές.

Μια χαρά μας τα λέει όλα ο Μαζιώτης... χαρτί και καλαμάρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.