Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Με αυτές τις εικόνες ντροπής έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ, ο Σαμαράς σκέφτεται να πάει σε εκλογές...




Εικόνες ντροπής έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα, σήμερα, Δευτέρα.


Οι ίδιες εικόνες επαναλαμβάνονται με μεγάλη συχνότητα, με τους πολίτες να στοιχίζονται ο ένας πίσω από τον άλλο, κρατώντας από ένα χαρτάκι προτεραιότητας στο χέρι και περιμένοντας υπομονετικά να εξυπηρετηθούν.

Το υποκατάστημα ΟΑΕΔ της Καλλιθέας εξυπηρετεί πέραν από τους πολίτες του δήμου Καλλιθέας, τις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Ταύρου, του Μοσχάτου αλλά και του Παλαιού Φαλήρου, με αποτέλεσμα να σημειώνεται ο παραπάνω συνωστισμός. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη ραγδαία άνοδο των δεικτών ανεργίας που πλήττει τη χώρα.

Απεγνωσμένοι άνεργοι συρρέουν κατά δεκάδες και προσπαθούν να βρουν τρόπο να ενταχθούν σε κάποιο από τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, έστω και αν οι απολαβές τους θα είναι πενιχρές και μόνο για μερικούς μήνες.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που επικρατούσε ακριβώς η ίδια κατάσταση στον ΟΑΕΔ.

http://news247.gr

_____________

Με αυτό το χάλι και την ανεργία να έχει φθάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα...ο Σαμαράς πλέον ακούει πολύ προσεκτικά τις εισηγήσεις στενών συνεργατών του, αλλά και μικρής ομάδας Υπουργών, για εκλογικό αιφνιδιασμό το Νοέμβριο..

Οι άνθρωποι είναι παλαβοί.. πάει και τελείωσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.