Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έρευνα ΣΟΚ... καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη! 91.7% ζητούν να υπάρξει σωστή επιβολή της Δικαιοσύνης

ΜΕΓΑΛΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" στο ακριβοπληρωμένο Δικαστικό Σώμα! Παραδίδονται στη χλεύη των πολιτών.. καμία αξιοπιστία για το Σύστημα Δικαιοσύνης.

ΕΛΛΑΔΑ
Έλλειψη δικαιοσύνης, ανεργία, φτώχεια, εγκληματικότητα, αρρώστια, αποτελούν τους φόβους των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα της Καπα Research... για λογαριασμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώθηκαν σε συνέδριο με θέμα «Ενημέρωση Υψηλού Κινδύνου: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Δημόσια Υγεία».

Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειονότητα των ερωτηθέντων (91,7%) εξέφρασε φόβο για την έλλειψη δικαιοσύνης, ακολουθούν η ανεργία ( 84,4%), η φτώχεια ( 83,6%) η εγκληματικότητα (82,6%) και η αρρώστια ( 81,4%).

Το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η οικονομική κρίση επηρέασε την υγεία τους, το 56,9% ότι επηρέασε την ψυχική τους υγεία και το 52,6% τις σχέσεις τους.

Την ίδια στιγμή το 55,7% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι αντιμετωπίζουν δυσκολία να αγοράσουν φάρμακα, ενώ το 28,4% καταφεύγει στη μείωση της δοσολογίας της φαρμακευτικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.