Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Mε αυτές τις αθλιότητες.. η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα φέρουν στη κυβέρνηση το Τσίπρα αυτοδύναμο!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα φέρουν και τη Χ.Α. ή όποιο παράγωγο της(αν βγει εκτός νόμου) σε διψήφιο και βάλε νούμερο.

Για το ΣΥΡΙΖΑ.. μην το ψάχνετε, αεράτος πάει να κόψει το νήμα της αυτοδυναμίας, με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Για να στηρίξουν την πολιτικής έμπνευσης ανοησία περί δύο άκρων, αρχίζουν τώρα να πιάνουν  στο στόμα τους και τα κόμματα της Ευρώπης!

Κάποιος να τους μαζέψει επιτέλους!

_____________

Κόμματα με «ξεκάθαρο» προσανατολισμό, μαρξιστικά, τροτσκιστικά, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό...

και με κοινή συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του ευρώ χαρακτηρίζει τους πολιτικούς φορείς οι οποίοι στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για την ηγεσία της Κομισιόν.

Σχολιάζει, παράλληλα, ότι ο κ. Τσίπρας «δεν αποχωρίζεται ποτέ τις αγαπημένες του συνήθειες. Μετά τις ακραίες συνιστώσες εσωτερικού, επενδύει τώρα και σε ακραίες συνιστώσες εξωτερικού».

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καταλήγει ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ., ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει στους έλληνες πολίτες τα κόμματα που τον στηρίζουν.

Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.