Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων... για πασαρέλα να πάτε στη Μύκονο!

Δεν ήθελα την ημέρα της Εθνικής μας παρελάσεως να γκρινιάξω.. και να ανεβάσω την ένταση, όμως εδώ προκύπτει πολύ σοβαρό θέμα για το αν πρέπει να συνεχιστούν οι Μαθητικές παρελάσεις.
Αναφέρομαι μόνο στις Μαθητικές παρελάσεις..  

Δανείζομαι από το blog  ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ  ένα κομμάτι από τα σχόλια του για την παρέλαση της 28η Οκτωβρίου.

Μία κοινωνία σε παράκρουση, μία κοινωνία που έχει ξεφύγει τελείως... Ύβρις προς τους νεκρούς ήρωες των Αγώνων του Έθνους και ναρκισσισμός, «πασπαλισμένος» με γενναίες δόσεις αμαθείας και θράσους... Κυριλέ πουτανιά, τόσο σωματική όσο και ψυχική...

Και σας παραθέτω μια φωτογραφία (επεξεργασμένη για αλλοίωση χαρακτηριστικών της μαθήτριας) από μαθητική παρέλαση..(δεν είμαι σίγουρος αν είναι φετινή.. η περιγραφή της λέει όμως ότι είναι του 13!)



Έχει άδικο η γιαγιά; Κάνουμε πασαρέλα στη παρέλαση ή τιμούμε τους νεκρούς, αγνώστους και μη αγνώστους, του απελευθερωτικού αγώνα του ενδόξου λαού μας;

Τι κάνουμε ακριβώς στη παρέλαση; Για να καταλάβω... και φυσικά δεν θα παραθέσω εδώ φωτογραφίες των άθλιων καθηγητριών και δασκάλων που παρέλασαν με κολάν και μίνι φούστες... γιατί τέτοια αισχρά κλικ δημοσιότητας δεν θέλω.

Και ερωτώ ξανά... τι σκατά εορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου; Την ανεύρεση γαμπρού ή την Εθνική μας μνήμη;

Για να τελειώνουμε με τις άθλιες εικόνες που είδαμε κατά τη διάρκεια των Μαθητικών παρελάσεων... οι λύσεις είναι δυο και πολύ απλές.

1. Απαγόρευση παρελάσεως σε γυναίκες... διότι δυσφημούν την επέτειο.

2. Γενικότερη απαγόρευση των μαθητικών παρελάσεων.

Και για να μην έχουμε φεμινιστικές αθλιότητες ή κατηγορίες περί διαχωρισμό φύλλων... ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ να τελειώνουμε με το αστείο!

Και μετατροπή τους σε 8ωρη παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα αφορούν την επέτειο μνήμης. 

Μέχρι να βάλουν μυαλό... οι κοπελίτσες και οι αισχρές καθηγήτριες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.