Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Για σκευωρία κάνει λόγο το ΑΚΕΛ!

Λευκωσία: Πολιτική σκευωρία σε βάρος του ΑΚΕΛ διαπιστώνει η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία ασχολήθηκε σήμερα με την υπόθεση της Δρομολαξιάς μετά τη σύλληψη των δύο στελεχών του κόμματος. 

Η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Σώματος προς τα δύο στελέχη του κόμματος, τα οποία εκτιμά ότι κατηγορούνται αδίκως. Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε πολιτική σκευωρία σε βάρος του ΑΚΕΛ και των στελεχών του με στόχο να απαξιωθεί το κόμμα στα μάτια του λαού και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα τεράστια υπαρκτά προβλήματα για τα οποία φέρει βαρύτατες ευθύνες η κυβέρνηση Αναστασιάδη. 

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ θέτει και σειρά ερωτημάτων όπως τι μεσολάβησε ώστε να διαφοροποιηθεί προς το ηπιότερο το κατηγορητήριο για το Νίκο Λίλλη και να μετατραπεί από κατηγορούμενος σε κατήγορο, τι μεσολάβησε ώστε να χρειαστεί να καταθέσει τρεις φορές και πόσο αξιόπιστη θεωρείται η μαρτυρία του. 

Καταλήγοντας αναφέρει ότι εκείνοι που κατηγορούν και σπιλώνουν το ΑΚΕΛ θα πρέπει να απολογηθούν εάν δεν κατορθώσουν να τεκμηριώσουν τις κατηγορίες τους. 

Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.