Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Φωτιά στην Ευρώπη έβαλε ο Τσίπρας με τη χθεσινή του συνέντευξη... στο Ν.Χατζηνικολάου. Μπορεί και δραχμή... με σύνδεση στο Αμερικανικό δολάριο

Με έναν πολύ έξυπνο για τη διαπραγματευτική στρατηγική – και όχι μόνο… – της χώρας μας τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε την πιθανότητα η χώρα μας να επιλέξει μία νομισματική πολιτική εκτός Ευρωζώνης.

Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη

Στη μαραθώνια εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», ο Αλέξης Τσίπρας σε αρκετά σημεία έδειξε έτοιμος να αντιμετωπίσει το κοινό και τον οικοδεσπότη του ενώ δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε και ένα συγκεκριμένο σημείο το οποίο κατά την άποψή μας πρόκειται για τη πλέον σημαντική στιγμή της συνέντευξης που δεν της δόθηκε μέχρι στιγμής η πρέπουσα σημασία και έχει να κάνει με τη βασική και θεμελιώδη επιλογή της χώρας μας αναφορικά με τη συνέχιση της συμμετοχής μας στο ευρώ ή στην αυτονόμηση μας.

Διαβάστε τη συνέχεια http://www.defence-point.gr/news/?p=86761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.