Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Αναστασιάδης είναι έτοιμος να παραδώσει τα πάντα στους ξένους και να καταντήσει τον κυπριακό λαό αναξιοπρεπή επαίτη

ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη για μια ακόμα φορά αποδεικνύουν ότι είναι έτοιμος να παραδώσει τα πάντα στους δανειστές μας και να καταντήσει τον κυπριακό λαό αναξιοπρεπή επαίτη, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Η Κυβέρνηση, προσθέτει, απαιτεί και διεκδικεί τα δικαιώματα του λαού μας και δεν επαιτεί όπως ο κ. Αναστασιάδης θα ήθελε να κάνουμε καθυβρίζοντας καθημερινά την Κυβέρνηση για τη διεκδικητική της στάση. Είναι γιʼ αυτό που ο κ. Αναστασιάδης εκβίαζε τον Πρόεδρο για την άρον άρον υπογραφή του Μνημονίου, όταν η Κυβέρνηση βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για να σώσει το φυσικό αέριο, τους ημικρατικούς οργανισμούς και θεσμικές κατακτήσεις των εργαζομένων. Αν εισακουόταν ο κ. Αναστασιάδης τίποτα η Κύπρος δεν θα μπορούσε να διασώσει.

Οι δηλώσεις του είναι ενδεικτικές τού τι περιμένει τον κυπριακό λαό αν ο κ. Αναστασιάδης εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ό,τι αντιλαϊκό και αντιδραστικό θα έρχεται απʼ έξω ο κ. Αναστασιάδης ασμένως θα το υιοθετεί και θα το επιβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.