Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πρόσεξε Σαμαρά... τις υπόγειες συμφωνίες που έκλεισες με τον Ερντογάν στο Κατάρ! Σκάβεις το λάκκο για να ρίξεις την Ελλάδα στο χάος...

Ο Σαμαράς πήγε κυρίως για να ικανοποιήσει το αίτημα του Ερντογάν για δημιουργία τζαμί στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του στην Ντόχα του Κατάρ (τι σύμπτωση!) και συζήτησαν το θέμα της κατασκευής τζαμού στην Αθήνα καθώς και ζητήματα που αφορούν την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη (των Τούρκων της Θράκης γράφουν τουρκικά ΜΜΕ). Ο Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο δεν αντέτεινε κουβέντα για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Θράκη και στο Αιγαίο αλλά έδωσε αναφορά -χαρτί και καλαμάρι- για το τι προτίθεται να δώσει στην Τουρκία! 

Ενημέρωσε τον Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνας, λέγοντάς του ότι πέρασε από την Βουλή! Ο Ταγίπ Ερντογάν πιάστηκε από αυτή την αποστροφή του Έλληνα Πρωθυπουργού για να του πει ότι δεν είναι προϋπόθεση πως πρέπει να το φτιάξουν αυτοί (οι Έλληνες). «Εάν έχετε στην άδεια για την κατασκευή του, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς. Αρκεί αυτοί που έρχονται στην Αθήνα για τουρισμό κτλ να μπορούν να βρουν ένα μέρος για να κάνουν την προσευχή τους", υπογράμμισε ο κ. Ερντογάν. Με αυτό τον ελιγμό, μπήκε κατευθείαν στο ...ψητό της κατασκευής του τζαμίού. Ο δε κ. Σαμαράς έδειξε θετική ανταπόκριση!!!

Το θέμα είναι λυμένο και η απόφαση ελήφθη: Το τζαμί θα γίνει 100% στην Αθήνα. Με τι αντάλλαγμα; Ο κ. Σαμαράς δεν πήρε απολύτως τίποτε από την συνάντηση με τον Ερντογάν. Αντιθέτως όταν τον ρώτησε: "Εμείς περάσαμε από το ελληνικό κοινοβούλιο, τη δημιουργία τζαμί στην Αθήνα εσείς θα κάνετε το ίδιο με την θεολογική σχολή της Χάλκης;", ο κ. Ερντογάν απάντησε: «γιατί να μην συμβεί;»! Γιατί άραγε γιατί και πότε; Ζήσε Μάη!!! Αυτό που θα εισπράξει η Ελλάδα, είναι η κοσσοβοποίηση της Θράκης και οι εκατομμύρια μουσουλμάνοι που θα κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.
___________

Πρόσεχε.. γιατί σε βλέπω από Μακεδονομάχο να γίνεσαι Εφιάλτης!

Και άλλη φορά να μην είσαι κότα και να μη πηγαίνεις στο Κατάρ ώστε να δεις τον Ερντογάν, να είσαι εδώ κοντά να σε βλέπουμε και εμείς, τι κάνεις. Όλες οι συμφωνίες με τον Ερντογάν θα ακυρωθούν Αντωνάκη, πάρτο χαμπάρι!

Ούτε τζαμί θα γίνει, ούτε Ιμάμηδες θα πληρώνονται από τη Τουρκία, ούτε τίποτα ΔΕΝ θα γίνει σε σχέση με το μουσουλμανικό θρήσκευμα! Τίποτα.. το κατάλαβες; Ο λαός εδώ υποφέρει και δεν θα κλείνεις εσύ συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τους Τούρκους αιφνιδιάζοντας τους πάντες!

Δεν έχεις την εντολή του Ελληνικού λαού ώστε να κλείνεις τέτοιες συμφωνίες με τη Τουρκία! Και στο κάτω κάτω της γραφής.. και να τις υπογράψεις, θα τις ακυρώσει ένας στρατιώτης... βλέπεις οι εποχές που οι εφημερίδες ζητούσαν να βρεθεί ένας λοχίας, πέρασαν ανεπιστρεπτί.. τώρα και ένας απλός στρατιώτης θα σώσει την Ελλάδα. Σταμάτα το ξεπούλημα.. σταμάτα να σκύβεις το κεφάλι στους δανειστές. 

Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι εκπροσωπείτε ένα λαό που ΔΕΝ θέλει στη συντριπτική του πλειοψηφία να έχει σχέσεις και πάρε δώσε με τους απέναντι! Άλλο καλή γειτονία και άλλο να ξεπουλάς τη χώρα στους Μουσουλμάνους.

Θα μας απαντήσετε ποτέ κ.Σαμαρά γιατί δεν θέλετε τις Ρωσικές εταιρία να πάρουν τη ΔΕΠΑ; Και γιατί ενώ οι δύο προτάσεις των Ρωσικών εταιριών είναι καλύτερες από την τίτη πρόταση Δυτικής χώρας.. δεν δίνετε τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους; Γιατί θέλετε να ανοίξετε παρτίδες με το μουσουλμανικό τόξο; Έχετε ιδέα κ.Σαμαρά ότι με αυτόν τον άνθρωπο που συναντηθήκατε βάψατε τα χέρια σας με αίμα; Αυτός ο τύπος.. ο Εμίρης του Κατάρ είναι πίσω από κάθε εξέγερση που συμβαίνει στις μουσουλμανικές χώρες!

Θα μας απαντήσει ο κ.Σαμαράς γιατί ενώ ο Σαβίδης, ο γνωστός ομογενής από τη Ρωσία, ενώ θέλει τη ΣΕΚΑΠ, εσείς τη δίνετε στους Τούρκους; Γιατί;

Γιατί η Ελλάδα εναγκαλίζεται με τη Τουρκία; Και γιατί φτύνει τους Ρώσους στο πρόσωπο;

Ανοίγεται τους ασκούς του Αιόλου αν γίνει τζαμί στην Ελλάδα... σε ελάχιστο χρόνο θα εγκατασταθούν στην χώρα μας ακραία εξτρεμιστικά στοιχεία που θα δρουν μέσω των τζαμιών και θα έχουμε μια από τα ίδια με αυτά που βιώνει σήμερα η Λιβύη και η Συρία. Μέχρι στιγμής το έχουμε αποφύγει, αν όμως γίνει μεγάλο τζαμί στην Ελλάδα χάθηκε η όλη κατάσταση. Ήδη έχετε πρόβλημα με τα τζαμιά που λειτουργούν σε υπόγεια.. γιατί θέλετε να εξαπλώσετε το χάος στη χώρα;

Πάντως με αυτά που κάνετε την Επανάσταση(πραξικόπημα για άλλους..) δεν τη γλιτώνετε! Τέτοιο μίσος και τέτοια αδιαφορία για τη πατρίδα και τους Έλληνες δεν την έχω ξαναδεί πουθενά στο κόσμο. Ακόμα και φανατικοί ηγέτες, παράφρονες.. τέτοια υπονόμευση στο κοινωνικό ιστό δεν άφησαν να γίνει.

Λεχρίτες... σιχαμένοι πολιτικοί, μας πουλάτε για μερικές χιλιάδες ευρώ...

Όταν λέω ότι ο Στρατός πρέπει να επέμβει άμεσα.. θεωρούμε ακραίος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.