Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επέμβαση των ΜΑΤ,ΥΜΕΤ,ΕΚΑΜ στο αμαξοστάσιο, έσπασαν την απεργία με χουντικές μεθόδους.



Επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στις 03.40 τα ξημερώματα στην κατάληψη του αμαξοστασίου του Μετρό στα Σεπόλια. Οι υπάλληλοι είχαν καταφύγει σε αυτό μετά την ανακοίνωση από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, για επιστράτευση των απεργών.

Στο... κτήριο ήταν περίπου 50 απεργοί, οι οποίοι είχαν δέσει τις πόρτες με αλυσίδες, αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς και άνδρες της ΥΜΕΤ και των ΕΚΑΜ, οι οποίοι, αφού έσπασαν με πολιορκητικό κριό την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο χώρο του αμαξοστασίου και απομάκρυναν τους απεργούς.
_______

Μια σημείωση στο ρεπορτάζ... του http://news247.gr η πόρτα του αμαξοστασίου δεν έσπασε με πολιορκητικό κριό, αλλά με τροχό. Λέτε βρε σαΐνια τέτοια πόρτα σιδερένια να σπάσει με ένα πολιορκητικό κριό; Η μικρή πόρτα έσπασε και λίγο αργότερα έκοψαν τις αλυσίδες για να ανοίξει η συρόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.