Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τσάμπα θέλει να δουλεύει η TAXIBEAT...μπλόκο από την Κυβέρνηση και τα ΝΟΜΙΜΑ ΤΑΞΙ!

ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ... ΛΟΥΚΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ TAXIBEAT ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΤΑΞΙ.


Ενοχλούνται τα καλόπαιδα οι υποστηρικτικές τους και βγήκαν στο σεργιάνι να μαζέψουν υπογραφές... βλέπετε η νομοθεσία και οι γκρίζες ζώνες στην Ελλάδα ήταν το Νο1 για την εταιρία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια. Σε τι λοιπόν αντιδρούν οι δήθεν καινοτόμοι της ΤΑΧΙΒΕΑΤ και οι καινοτόμοι οπαδοί τους;

Στις διατάξεις του νέου νόμου για τις αστικές μεταφορές που αφορούν στην μετατροπή της από μεσολαβητή σε εταιρεία μεταφορών και στις 3ετεις συμβάσεις με οδηγούς-υπαλλήλους. Και καταγγέλλουν ότι όλα αυτά είναι ενάντια στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ δλδ το νόμιμο είναι παράνομο! Τι να πει κανείς.. σε αυτή την χώρα άλλωστε το καινοτόμο δεν υπακούς σε νόμους του κράτους αλλά στους νόμους του ισχυρού που βάζει το χρήμα. Αλλά εδώ έπεσαν σε τοίχο... και θα χάσουν πανηγυρικά.


ΧΑΣΑΤΕ.... GAME OVER! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΑΑ ΤΙ; ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΠΗΡΑΝ ΠΟΔΙ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΑΞΙ!Σπίρτζης: Βάζουμε κανόνες στην αγορά των ταξί «Είναι αναγκαιότητα για τη χώρα μας να βάλουμε κανόνες που θα θεραπεύουν» σημείωσε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, αναφερόμενος στο νέο σχέδιο νόμου που ρυθμίζει μεταξύ άλλων τη λειτουργία των εφαρμογών κλήσης ταξί στη χώρα μας.

Ο υπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις γενικότερα, καθώς όπως είπε δεν υπήρχε κανένα νομικό πλαίσιο που να ρυθμίζει την αγορά των ταξί. «Ρυθμίζουμε, βάζουμε κανόνες δηλαδή που δεν υπάρχουν στις εταιρείες διαμεσολάβησης, ώστε να μην εμφανίζονται οι εταιρείες που νοικιάζουν αυτοκίνητα με οδηγό ως ταξί» ανέφερε ο υπουργός για το θέμα των εφαρμογών κλήσης ταξί. «Πρέπει να θεσμοθετηθούν συγκεκριμένοι κανόνες για να μπορέσουμε να έχουμε αξιόπιστους μηχανισμούς ελέγχου. Για να μπορέσουμε να έχουμε συνθήκες ίσου ανταγωνισμού» συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ως σήμερα παρατηρούνταν το «στεβλό φαινόμενο», «να δραστηριοποιούνται στη χώρα μας εταιρείες που δεν έχουν ούτε έδρα, ούτε νόμιμο εκπρόσωπο, που δεν πληρώνουν ένα ευρώ για τη δραστηριότητα τους στη χώρα μας και που δεν μπορούμε με το γκρίζο τοπίο που έχει διαμορφώσει η ΝΔ και οι προηγούμενες κυβερνήσεις να δούμε ποιοι πραγματικά άνθρωποι συνεργάζονται με αυτές τις εταιρείες και ποιες εταιρείες και ποιοι όχι». 

Ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για παραπληροφόρηση, αναφορικά με όσα έχουν ακουστεί πως η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει «την Taxi Beat ή beat ή όπως λέγεται». Όπως είπε, επιχειρείται το ανάποδο. «Πάμε να ενισχύσουμε πρωτοβουλίες με ηλεκτρονικές πλατφόρμες πάμε να ενισχύσουμε τις εταιρείες που σέβονται την νομοθεσία και δεν την καταστρατηγούν» σχολίασε. Ο υπουργός έκανε λόγο για κύκλους της ΝΔ και συγκεκριμένα ΜΜΕ που θέλουν να παραπληροφορούν τους πολίτες και θέλουν να παραπληροφορούν και τις εταιρείες....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.