Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ βλέπουν πιθανούς τρομοκρατικούς στόχους στην Αθήνα.

Πληροφορίες από τον ΣΤΟΧΟ

Κέντρο της Αθήνας , το αρχαιολογικό συγκρότημα Ακρόπολη -Πνύκα και Αρχαία Αγορά, το Μουσείο της Ακρόπολης, το ακρωτήριο του Σουνίου, τα περίχωρα της Ολυμπίας, ακόμη και αρχαιολογικοί χώροι της Δήλου, η συνοικία του Μακρυγιάννη (είσοδος στην Ακρόπολη) το Θησείο , Ψυρρή –Γκάζι- Κουκάκι, κρουαζιερόπλοια, οχηματαγωγά πλοία. Ολοι οι παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν στόχους του ISIS.

Στο στόχαστρο της διεθνούς ισλαμικής τρομοκρατίες βρίσκεται η χώρα μας σύμφωνα με ειδικούς του ΝΑΤΟ , και για αυτό από τις αρχές καλοκαιριού έχουν ληφθεί πλέον πρόσθετα μέτρα ασφαλείας αναφέρει δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές του ΝΑΤΟ με τον τίτλο «Πιθανός στόχος η Ελλάδα».

Εντωμεταξύ στην προσαγωγή ενός αυτοπροσδιοριζόμενου ιμάμη από το Μπαγκλαντές έφτασε προχθές η Ελληνική αστυνομία, ενώ εκτός από τον συγκεκριμένο προσήχθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, όπου είχαν μετατρέψει μια αποθήκη σε χώρο λατρείας. Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν συγκροτήσει ένα είδος «Ισλαμικής Αστυνομίας» κάνοντας παρατηρήσεις σε γυναίκες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ενδεδειγμένους κώδικες συμπεριφοράς που ορίζει το Ισλάμ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ένας αυτοπροσδιοριζόμενος ως ιμάμης από το Μπαγκλαντές ο οποίος επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση ένα χώρο λατρείας στην Αθήνα που χαρακτηρίζεται ως ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία.


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Για το αν είναι η Αθήνα στόχος των τρομοκρατών ούτε λόγος.. αν είναι να μπει η χώρα μας σε αυτό το τρυπάκι θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ και καλό θα είναι τα ρεπορτάζ όλων των Μέσων να μην το πολυψάχνουν και να αφήσουν τις Υπηρεσίες να κάνουν την δουλειά τους, γιατί όσο το προβάλουμε τόσο ποιο ελκυστικό το κάνουμε για τους ψυχοπαθείς του Ισλαμικού κράτους.

Δυστυχώς έτσι όπως είναι ανεπτυγμένη η Αττική κτιριακά και πληθυσμιακά τα προβλήματα είναι ΑΜΕΤΡΗΤΑ, γιατί μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να περιμένει χτύπημα σε Αρχαιολογικό χώρο ή πέριξ αυτού και το χτύπημα να γίνει πρωί σε ένα σταθμό του ΗΣΑΠ κοντά σε περιοχές που μένουν αλλοδαποί τα τελευταία χρόνια ή μπορεί να χτυπηθεί μια στάση λεωφορείου πρωί που θα περιμένουν εκατοντάδες άτομα να επιβιβαστούν σε ένα αστικό μέσο για να πάνε στην δουλειά τους. Επειδή λοιπόν οι επιλογές των τρομοκρατών δυστυχώς για την ΑΘΗΝΑ είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ... ας μην το γρουσουζεύουμε και πολύ! Γιατί αν γίνει κάτι, χτύπα ξύλο, θα τρέχουμε και ΔΕΝ θα φτάνουμε! Αφήστε μετά το ψυχολογικό αποτύπωμα που θα αφήσει στην πρωτεύουσα των Αθηνών! Θα μιλάμε για Εθνική καταστροφή....

Ας αφήσουμε τις Υπηρεσίες του κράτους να κάνουν αυτές την δουλειά που πρέπει, ώστε να το προλάβουμε ΑΝ σχεδιάζεται κάτι που το βλέπω πολύ δύσκολο αφού οι τρομοκράτες θέλουν την χώρα μας να παραμείνει εκτός επιθέσεων, διότι την χρησιμοποιούν ως χώρα τράνζιτ και σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσουν τα ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας να γιγαντωθούν και να εγκλωβιστούν εδώ υποψήφιοι καμικάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.