Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Βελόπουλος τα λέει.. όχι εγώ! Θα δείξει αν έχει δίκιο ή όχι.




Φυσικά όλα αυτά είναι στην θεωρία, αλλά σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν, μπορεί και να υπάρχουν άτομα που να ξεπλένουν με αυτόν τον τρόπο το μαύρο χρήμα! Δώστε και μεγάλη προσοχή στο τι λέει ο Βελόπουλος για τα αφορολόγητα κέρδη από τα Καζίνο στην Μ.Βρετανία. Φυσικά δεν σημαίνει ότι επειδή μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα μπορούν να συμβαίνουν και στο δικό μας.

Αλλά αγαπητέ κύριε Υπουργέ.... συγκρατήσου λίγο, υποτίθεται ότι είσαι σε μια κυβέρνηση φιλο-λαική που μόνο της μέλημα είναι να βγάλει τον Ελληνικό λαό από την λούμπα των μνημονίων που τον έριξαν οι λήσταρχοι της εταιρίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.! Συγκρατήσου λίγο... και περίμενε μέχρι να αποχωρήσεις από την κυβέρνηση ή την πολιτική και μετά πήγαινε και παίξε όσο θες, δεν σου το απαγορεύει κανένας. Αλλά όσο θα είσαι στην Κυβέρνηση προσπάθησε να είσαι λίγο ποιο μετρημένος στις κινήσεις σου.

Είναι πρόκληση αυτές οι εικόνες για τον άνεργο που σε βλέπει να παίζεις κόκκινο-μαύρο! Ο στόχος σας είναι να βγει η χώρα από την φυλακή των μνημονίων, δεν είναι αν θα πιάσετε το κόκκινο 30 φορές στην ρουλέτα. Σοβαρευτείτε...

Αφιερωμένο στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που έχει μια αδυναμία όπως φαίνεται στον τζόγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.