Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, εκεί που έσκιζε τα μνημόνια ο Σαμαράς, αν βρείτε κανένα αγοράστε το, θα είναι συλλεκτικό!


Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.)
σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού καιΑθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος». Το βιβλίο χρωστάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σκηνή και την οθόνη, που έδωσαν την αφορμή να αναπτυχθεί μια πλούσια βιβλιογραφία γύρω από τις δύο αυτές τέχνες.

Η αφίσα του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου κοσμείται από έργο του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Θεόδωρου Πανταλέων.

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, μας περιμένει όλους στη μεγάλη Γιορτή του Βιβλίου καθημερινά από την 1η έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.


Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017και ώρα 20:00.

Γιατί και φέτος η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Ζάππειο!

Περισσότερες πληροφορίες: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.)
Τηλ: 210 3303942, 2103302523

http://www.sekb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.