Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...!!! ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!

Η αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίσει τα θέματα πολιτικής προστασίας στη Θάσο, μετά την καταστροφική φωτιά, ανάγκασε το στρατό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Μπουλντόζες των ενόπλων Δυνάμεων έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν τα αντιπλημμυρικά έργα παίρνοντας πάλι στις πλάτες τους την προστασία των κατοίκων του νησιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, και μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, αποφασίσθηκε όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στις ενέργειες άμβλυνσης των συνεπειών της καταστροφικής δασικής πυρκαγιάς στο νησί, διαθέτοντας προσωπικό και μηχανήματα, με σκοπό την εκτέλεση διευθετήσεων, ώστε να αποφευχθούν, κατά το δυνατό, δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από έντονα καιρικά φαινόμενα (όπως πλημμύρες) κατά τη διάρκεια του επερχόμενου χειμώνα.

Πηγή; Ηλεκτρονική έκδοση Εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.