Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Κουρτάκης: ο Σαμαράς μου είπε να κατεβάσω το ηχητικό ντοκουμέντο για την προφυλάκιση Βουλευτών της Χ.Α.

Στην σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών ο εκδότης της εφημερίδας ΠαραπολιτικάΓιάννης Κουρτάκης αποκάλυψε πως ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς του τηλεφώνησε για να θάψει το "ηχητικό ντοκουμέντο" για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Γιάννης Κουρτάκης πέταξε την "βόμβα" πως ο ίδιος ο Σαμαράς του τηλεφώνησε για να εξαφανιστεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τα ΜΜΕ που κατέχει!!! Λίγο αργότερα ο Γιάννης Κουρτάκης ανέλυσε τον βίο και την πολιτεία του Ισίδωρου Ντογιάκου και παρουσίασε κρίσιμα στοιχεία για τις σχέσεις του με τον Σαμαρά, αλλά και την διαπλοκή του με μεγαλοεπιχειρηματίες.
Στην αποκάλυψη για την παράνομη παρέμβαση Σαμαρά και την σκευωρία του "παναθηναϊκάκια" οι νεοδημοκράτες βουλευτές Σταμάτης και Μηταράκης προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά επί της ουσίας δεν παρουσίασαν κανένα σοβαρό στοιχείο.

Απίστευτη η καταγγελία για τον Σαμαρά που δεν επιδέχεται διάψευσης...

Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.