Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

200 Πάκι τα έσπασαν στην Μόρια της Μυτιλήνης όταν κυκλοφόρησε η φήμη για επτά νεκρούς μετανάστες! Φαντάσου τι θα γινόταν αν επαληθευόταν το περιστατικό..

Περίπου 200 Πακιστανοί βγήκαν από το hotspot στη Μόρια - Έκαναν πορεία 8χλμ. μέχρι το κέντρο της Μυτιλήνης - Έσπασαν δύο αυτοκίνητα

Μια φήμη για επτά νεκρούς μετανάστες, πέντε Πακιστανούς και δύο Μαροκινούς, σε φορτηγό αυτοκινήτο σε ένα πλοίο στο δρόμο από τη Μυτιλήνη σε κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας, έβγαλε όλη νύχτα στους δρόμους της Μυτιλήνης περίπου 200 Πακιστανούς μετανάστες.

Ήταν περίπου 11:30 το βράδυ όταν διαδόθηκε η φήμη για τους νεκρούς μετανάστες στους χώρους του χοτ σποτ της Μόριας. Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί κυρίως μετανάστες εξεγέρθηκαν και βγήκαν έξω από το χοτ σποτ φωνάζοντας συνθήματα ενώ κατά την πορεία τους έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων στο χοτ σποτ.

Παρά το ότι η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύδονταν από κάθε δυνατή πηγή και μεταφραστές συνεργάτες ΜΚΟ προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν, «αόρατα κέντρα» μέσω τηλεφωνημάτων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης.

Ακολούθησε ένα πραγματικό κυνηγητό σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το χοτ σποτ μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πόλης όπου οι εξεγερμένοι μετανάστες έφτασαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας από όσους τους καλούσαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης.

Περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χοτ σποτ.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ - ΣΤΟΧΟΣ ηλεκτρονική έκδοση

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν μια στο εκατομμύριο επιβεβαιωνόταν το περιστατικό και είχαμε 7 νεκρούς λαθρο-εισβολείς! Με πρόσχημα μια φήμη που κάποιοι κυκλοφόρησαν, είχαμε πορεία 8χλμ Αλάχ Ακμπαρ και 2 αυτοκίνητα σπασμένα, σκέψου τι θα είχε συμβεί αν είχαμε 7 νεκρούς. Οι αποθήκες λαθρο-εισβολέων στην χώρα και τα πρόχειρα γκέτο θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. 

Δεν μπορούν αφομοιωθούν αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη, έχουν άλλη κουλτούρα, άλλες αντιλήψεις, αλλά πιστεύω! Η Ευρώπη δημιουργήθηκε ως μια κοινότητα ομοειδών κρατών και αντιλήψεων που βασιζόταν κυρίως στην θρησκευτική αλλά και την πολιτισμική κουλτούρα των λαών της, ο Χριστιανισμός και η Δημοκρατία ήταν αυτά που ρίζωσαν το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Οι λαθρο-εισβολείς που κατακλύζουν την Ευρώπη δεν έχουν αλλά και δεν θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ την κουλτούρα του Ευρωπαίου πολίτη, γιατί πολύ απλά δεν πιστεύουν στα ίσα δικαιώματα και στην ελευθερία του ατόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.