Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πως να συμφωνήσεις για λύση με τους σφαγείς του Κυπριακού Ελληνισμού..

Ένα σχόλιο στην σελίδα του ΣΙΓΜΑ και στο άρθρο για τις κηδείες 3 αγνοουμένων (http://www.sigmalive.com/) που σπάει καρδιές αλλά και αποτυπώνει την πραγματικότητα που βιώνει η μέχρι και σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟΣ.

Καλό θα ήταν πριν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αρχίσει ξανά τις συνομιλίες ντροπής με τα κατεχόμενα, να μην λησμονήσει να διαβάσει αλλά και να ακούσει την φωνή του απλού Κύπριου πολίτη που βιώνει το δράμα του ξεριζωμού και της κατοχής.

Το σχόλιο έχει ως εξής:






Θάβουμε, Θάβουμε και τελειωμό δεν έχει Γέμισαν τα νεκροταφεία τάφους και σταυρούς με νεκρούς του 1974. Με ποια καρδιά θα ξεχαστούν όλα ; Πως μπορούμε να αποβάλουμε τον πόνο, τον φόβο και τον τρόμο και να δεχθούμε τον Τούρκο συνέταιρο; Και να θέλει το χέρι να υπογράψει; δεν το αφήνει η καρδιά και η ψυχή.

Ας σκεφτεί ο Πρόεδρος αυτά τα λόγια πόνου και θλίψης πριν βάλει την υπογραφή του σε σχέδιο οριστικής διχοτόμησης της ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.