Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Επιτέθηκαν και έκλεψαν το G3 σκοπού της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο





Eθνοφρουρός Φυλακίου της Εθνικής Φρουράς δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι στην συνέχεια του έκλεψαν το όπλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, γύρω στις 2.10 π.μ., άγνωστοι, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν σε σκοπό Φυλακίου της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Λευκωσίας και του αφαίρεσαν το ατομικό του τυφέκιο.

Έχει ληφθεί κατάθεση από τον στρατιώτη, το περιεχόμενο της οποίας διερευνάται, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Αγγελίδη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο Αστυνομίας, οι δύο άγνωστοι οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους επιτέθηκαν σε σκοπό φυλακίου της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Λευκωσίας και του αφαίρεσαν τον ατομικό του τυφέκιο.

Είπε ακόμη ότι την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά, σημειώνοντας ωστόσο ότι “είμαστε σε αρχικό στάδιο των ερευνών”.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/310343/epitethikan-kai-eklepsan-to-g3-skopou-tis-ethnikis-frouras#sthash.LxYiSSiI.FVS8SD20.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.