Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Επίθεση της Αστυνομίας στους πολίτες της ΚΩ επειδή ΔΕΝ θέλουν να Ισλαμοποιηθεί το νησί τους. Το κράτος προστατεύει τους λαθρο-εισβολείς και χτυπά τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Έλληνα... έχεις πολύ μεγάλους και δύσκολους αγώνες να δώσεις. Οι ηρωικοί και πατριώτες κάτοικοι της Νήσου Κω σου δείχνουν τον δρόμο. Υπάρχει πλέον σχέδιο για να Ισλαμοποιηθεί η ΕΛΛΑΔΑ, είναι προφανές, στήνουν στρατόπεδα δήθεν καταγραφής όπως έκαναν πριν 2 δεκαετίες στο Λίβανο, και τα στρατόπεδα στον Λίβανο είναι εκεί μέχρι και σήμερα και είναι περιοχές ΓΚΕΤΟ ακραίων στοιχείων και φανατικών τζιχαντιστών.

Το φώναζε το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ αλλά και άλλα μικρά πατριωτικά Blog ότι έρχεται η απόλυτη καταστροφή και δυστυχώς έρχεται αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ. Δεν είναι πλέον ιστοριούλες για αγρίους... οι άγριοι έρχονται να μπουν στα σπίτια σας, γιατί το ΧΑΟΣ θα ξεκινήσει πρώτα από τα νησιά, από τους μικρούς χώρους που θα είναι δύσκολη η παροχή βοήθειας από την Πρωτεύουσα, σε υλικά, σε εφόδια, σε βοήθεια γενικότερα. Θα υπάρξει σε πολύ λίγους μήνες κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε νησιά με βίαια επεισόδια και εξέγερση λαθρο-εισβολέων, σας τα έγραφα χρόνια τώρα αλλά δεν άκουγε κανείς, φασίστες μας ανεβάζατε όλους εμάς που σας δείχναμε τον κίνδυνο. Το ίδιο δυστυχώς έζησε και η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ... πίστευαν ότι δεν θα πάθουν τίποτα, ότι όλα αυτά ήταν γραφικότητες κάποιων φασιστών και ακροδεξιών και τελικά έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους, καταστράφηκαν τελείως και αν γυρίσετε να δείτε τι κράτη δημιουργήθηκαν από την διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας θα δείτε ότι ΟΛΑ είναι πλέον ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ κράτη!! Από ποιους; από τους Ορθόδοξους Σλάβους...

Δεν είναι αστεία η κατάσταση.. δεν είναι για να παίζουμε, πρέπει να προστατέψουμε το ύψιστο δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ατομικής επιλογής, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο έλεγχος και σας το γράφω με πάσα βεβαιότητα σε λίγους μήνες θα χαθεί.. η Δημοκρατία μας δυστυχώς έχει "οδηγούς" που ΔΕΝ επιθυμούν αυτός ο τόπος να συνεχίσει σε ομαλότητα και σταθερότητα και παρακάτω δεν συνεχίζω για ευνόητους λόγους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πληρώσουν πρώτες το τίμημα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.... το ίδιο και τα Δοξασμένα Σώματα Ασφαλείας της χώρας. Η κατάσταση το επόμενο διάστημα θα ξεφύγει του ελέγχου του κράτους και πολύ δύσκολα θα επανέλθει η ομαλότητα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις εσύ σαν πολίτης είναι να παραμείνεις ενεργός ή αν δεν είσαι να γίνεις, στους χώρους δουλειάς να επιλέγεις ΕΛΛΗΝΕΣ, να βλέπεις και να ακούς γύρω σου τι γίνεται, να μην δέχεσαι πολιτικές που μόνο σκοπό έχουν να διαλύσουν τον ιστό της κοινωνίας, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και την Υπέρτατη προστασία της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Να δίνεις πληροφορίες στις αρχές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές ΕΥΠ αν δεις κάτι ύποπτο ή ακούσεις κάτι. Να παραμείνεις ενεργό κύτταρο της κοινωνίας και να προστατέψεις τα όνειρα σου και τα όνειρα των παιδιών σου.

Σύντομα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πρέπει να υπερασπίσει τις αξίες της... πρέπει να είσαι έτοιμος/η να την βοηθήσεις.

Οι πολιτικοί που ψήφιζες σαν ΖΩΟ.... σε πούλησαν και αν δεν το βλέπεις, τότε ετοιμάσου για να σε κατασπαράξουν οι άγριοι, αυτοί που άφησες με την ψευτο-αριστερή σου αντίληψη να έρθουν στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, να την βιάσουν και να την εξευτελίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.