Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Την πρόσβαση των Τούρκων σε απόρρητα στοιχεία όσον αφορά τις οχυρώσεις των ΕΔ στον Έβρο ζητούν οι "εταίροι"


Στις 24 Ιανουαρίου δημοσίευσα ένα άρθρο που έδινε απαντήσεις και στους ποιο δύσπιστους για ποιο λόγο δεν πρέπει να πέσει ο φράκτης στον Έβρο.. το άρθρο μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο 

έγραφα χαρακτηριστικά, "Ο φράκτης στον Έβρο δεν είναι απλό εμπόδιο, δεν είναι ένας απλός φράκτης, είναι μια γραμμή άμυνας στις ορέξεις της Τουρκίας και των μυστικών της Υπηρεσιών." 

Πέρασαν ελάχιστες ημέρες.. 8 στο σύνολο και η Ευρώπη ζητά από την χώρα μας να παραδώσουμε ευαίσθητες πληροφορίες που μέσα σε αυτές θα βρίσκονται και πληροφορίες για στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αμυντικά σημεία κατά μήκος της συνοριακής γραμμής και άλλες ευαίσθητες Στρατιωτικές πληροφορίες. Και μας καλούν να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες στους δήθεν συνοριοφύλακες.. που μέσα σε αυτούς οι Ευρωπαίοι θέλουν να είναι και οι Τούρκοι, δλδ να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην σχεδίαση της άμυνας των Ε.Δ. επί της συνοριακής γραμμής του Έβρου!

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για την χώρα μας και δυστυχώς πάμε να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο! Μια παράδοση των θέσεων των Ε.Δ. στον ΈΒΡΟ συνιστά πράξη προδοσίας προς την Ελληνική Δημοκρατία και είναι απορίας άξιο.. ποιος θα παραδώσει αυτά τα στοιχεία στους Ευρωπαίους και κατ επέκταση στους Τούρκους. 

Ιδιαιτέρως αρνητική αλλά και ανησυχητική η στάση των Ανωτάτων Αξιωματικών "Στρατηγών, Αντιστρατήγων, Υποστρατήγων και Τάξιαρχων", που δεν ανοίγουν το στόμα τους για να πουν μια κουβέντα για το ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας!  Προβληματική και η στάση των Ανωτέρων Αξιωματικών "Συνταγματάρχης, Αντισυνταγματάρχης και Ταγματάρχης" που ενώ βλέπουν από ποιο κοντά του τι συμβαίνει καθημερινά στις μονάδες τους.. δεν αντιδρούν ούτε κι αυτοί.. για τους κατώτατους Αξιωματικούς δεν χρειάζεται να αναφερθώ γιατί στους κατώτατους υπάρχει εδώ και χρόνια σχέδιο πλήρης απαξίωση τους από την ηγεσία των Ε.Δ. και ότι και αν προτείνουν πέφτει στο κενό ή δεν φτάνει ΠΟΤΕ στα ανώτατα κλιμάκια των Σωμάτων που υπηρετούν.

Η χώρα παραδίδεται.. άνευ όρων, χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά!

Διαβάστε και φρίξτε.. αυτή είναι η Ευρώπη! 


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Την πρόσβαση των Τούρκων σε απόρρητα στοιχεία όσον αφορά τις οχυρώσεις των ΕΔ στον Έβρο ζητούν οι "εταίροι"! Με απίστευτο θράσος οι Ευρωπαίοι ζητούν την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας και προσφέρουν στους Τούρκους πέρα από τα 3 δισ.ευρώ-που μπορεί να γίνουν και 5-πρόσβαση σε δεδομένα που θα είναι στην Ελλάδα αλλά και να είναι Τούρκοι αξιωματούχοι στο ελληνικό έδαφος και μάλιστα να αποφασίζουν από κοινού με τους Έλληνες ποιοί πρόσφυγες θα επιστρέφουν στην Τουρκία! Δηλαδή προχώρησαν ακόμα παραπέρα από την απαίτησή τους για συνδιαχείρηση του Αιγαίου και ζητούν και συνδιαχείρηση του εθνικού μας εδάφους! Οι Τούρκοι θα μπαίνουν με την ησυχία τους και θα καταγράφουν τις οχυρές παραλλαγμένες θέσεις του ελληνικού Στρατού με απολύτως νόμιμο τρόπο σε όλη την γραμμή του Έβρου! 

Το πρόβλημα σύμφωνα με τους "εταίρους" εντοπίζεται στις απολύτως ευαίσθητες περιοχές της Ορεστιάδας και τις Καστανιές. Εκεί, σύμφωνα με την Κομισιόν, η συνοριοφυλακή μας δεν είναι καλά οργανωμένη και πρέπει τα λεγόμενα «regional centers» να εμπλουτιστούν με πομπούς GPS, ώστε αυτομάτως να υπάρχει πρόσβαση στα δεδομένα από τους φύλακες. Το εξωφρενικό όμως είναι ότι την ίδια ώρα οι "εταίροι" "θωπεύουν" την Τουρκία ένα κράτος που δεν τηρεί κανένα κανόνα δικαίου, βομβαρδίζει και ισοπεδώνει τις ίδιες του τις πόλεις και είναι υπεύθυνο που έχει γεμίσει η Ευρώπη με εκατομμύρια προσφύγων-λάθρο. Τέλος η Κομισιόν απαιτεί την ανάπτυξη, 7 με 8.000 ξένων συνοριοφυλάκων οι οποίοι όχι μόνο θα περιπολούν στα σύνορα αλλά θα εποπτέυουν και τα τα hot spots! Δηλαδή η "Βέρμαχτ" ξανάρχεται! Η Κομισιόν θα απαιτήσει από την Ελλάδα οι συνοριοφύλακές μας να μιλούν αγγλικά αλλά και τουρκικά! Τα όσα αποφασισσθούν σήμερα από το Κολλέγιο των Επιτρόπων που συνεδριάζει σήμερα στο Στρασβούργο αναμένεται να είναι εξωφρενικά. 
- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.