Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μπλέκουν την χώρα μας σε περιπέτειες... το ΝΑΤΟ ζητά η Τουρκία να εμπλακεί στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων! Ναι από Ε.Ε. και κύκλους των Βρυξελλών

Tο ΝΑΤΟ θα λάβει πολύ σοβαρά το αίτημα της Τουρκίας για στήριξη στο προσφυγικό δηλωσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γένς Στόλτενμπεργκ μια μέρα πριν την Σύνοδο Υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες. 

Ο ΓΓ τόνισε οτι θα συναντηθεί με τους Υπουργούς Άμυνας της Γερμανίας και της Τουρκίας στα πλάισια της συνόδου των Υπουργών 'Αμυνας, αυριο 10 Φεβρουαρίου. Ο Στόλτενμπεργκ πρόσθεσε οτι το ΝΑΤΟ θα υποστηρίξει την Τουρκία στο ζήτημα του προσφυγικού αλλα και "άλλους Συμμάχους αν το θελήσουν". 

Οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ γίνονται στον απόηχο δηλώσεων του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου μετα απο συνάντηση του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ οτι οι δύο χώρες θα ζητήσουν στήριξη απο το ΝΑΤΟ στο προσφυγικό.
«Η Τουρκία και η Γερμανία θα παρουσιάσουν στο ΝΑΤΟ μια ατζέντα, σύμφωνα με την οποία το ΝΑΤΟ θα πρέπει να συμμετάσχει στο θέμα της εισροής προσφύγων από τη Συρία. Συγκεκριμένα, θα κάνουμε μια κοινή προσπάθεια, ώστε οι μηχανισμοί παρακολούθησης του ΝΑΤΟ να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά στα σύνορα και στο Αιγαίο», δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ελένη Παναγιώτου - Βρυξέλλες - onalert.gr

Χαιρετίζει η Κομισιόν την πρόταση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Τη γερμανοτουρκική πρόταση για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις προσπάθειες μείωσης των προσφυγικών ροών χαιρέτισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς ανέφερε ότι η απόφαση ανήκει στο ίδιο το ΝΑΤΟ σε σχέση με την ευκαιρία και τους τρόπους της ενδεχόμενης εμπλοκής του.

«Εμείς», πρόσθεσε, «χαιρετίζουμε όλες τις συζητήσεις που αφορούν πιθανά μέτρα αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, διάσωσης ανθρώπινων ζωών και διαχείρισης των προσφυγικών ροών και των εξωτερικών συνόρων».
Ο κ. Σχοινάς παρατήρησε ακόμη ότι «τα 10 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα και την Τουρκία δεν μπορούν να είναι παράδεισος για διακινητές».


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 
Είναι ανίκανη πλέον η χώρα να διαπραγματευτεί.. είναι ανίκανη να σχεδιάσει αμυντική θωράκιση της χώρας από τα κύματα των λαθρο0εισβολέων και είναι παντελώς ανίκανη να πει έστω και ένα ΟΧΙ... έστω και μικρό όχι! Τα πράγματα θα πάνε πολύ άσχημα για την χώρα.. παραδίδουμε το Αιγαίο σε φρενοβλαβείς... ΝΑΤΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ που προφανώς κάτω από την μύτη της Ελληνικής; πλευράς έχουν φτάσει σε συμφωνία. Τραγικά ανίκανη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ σε βαθμό που πλέον τα ΕΘΝΙΚΑ μας συμφέροντα παραδίδονται σε ξένες Δυνάμεις!

Πλέον αν δεν αντιδράσουν τα στελέχη των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και των ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.. σε ελάχιστα χρόνια θα έχουμε γίνει ΛΙΒΑΝΟΣ, ότι φωνάζω εδώ και χρόνια. Τα πράγματα δεν είναι καλά για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. και καλό θα είναι να σταματήσετε να κοιτάτε την τσέπη σας και να δείτε και λίγο που πάει η ΕΛΛΑΔΑ. Γιατί το πολύ ευρώ σας έχει σαπίσει τα βασικά κύτταρα του εγκεφάλου σας.

Η ΕΛΛΑΣ παραδίδεται αμαχητί.... πέσαμε χωρίς μια τουφεκιά. 

Ζητούμε πλέον ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ την παρέμβαση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της χώρας δια αποκατάσταση της σταθερότητας, της ομαλότητας και της επαναφοράς της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.