Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο εφιάλτης χτυπά την πόρτα της Ελλάδας. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ... θα μείνουμε ΕΔΩ με 50-60.000 λαθρο-εισβολείς σε στρατόπεδα κράτησης! Έρχεται ΧΑΟΣ..



Το ενδεχόμενο που πλέον είναι ΣΙΓΟΥΡΟ, κλείσιμο των συνόρων το επιβεβαίωσε και ο Μουζάλας στην πρωινή εκπομπή του MEGA! Πάμε να ζήσουμε τον απόλυτο εφιάλτη.. σας τα γράφω χρόνια και δεν ακούτε. Έρχεται ΧΑΟΣ... θα γίνουμε σταδιακά και σε πολύ λίγα χρόνια, σαν τον ΛΙΒΑΝΟ! Θα επικρατεί το απόλυτο χάος..

Προσέξτε όμως που βρίσκεται ο βαθύτερος εφιάλτης για την χώρα, οι 50-60 χιλιάδες λαθρο σε στρατόπεδα που θα μείνουν εδώ για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ διάστημα, άγνωστο το πόσο αυτή τη στιγμή. θα εμπλουτιστούν και με άλλους τόσους στο καλύτερο σενάριο που θα έρχονται καθημερινά από την Τουρκία.... και το χειρότερο σενάριο κάνει λόγο για 100 με 150.000 λαθρό που θα μείνουν εδώ εγκλωβισμένοι, μαζί με τους 50-60χιλιάδες που κάνει λόγο η Κυβέρνηση.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ι. Μουζάλας, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη ως «μονομερή ενέργεια από άλλες χώρες».

Σαν κυβέρνηση ετοιμαζόμαστε για κάτι τέτοιο, είπε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", αλλά εκτίμησε πως θα είναι μία δυσκολία διαχειρίσιμη, καθώς οι πρόσφυγες και μετανάστες που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, εάν κλείσουν τα σύνορα, θα ανέλθουν σε μερικές δεκάδες χιλιάδες.

Για παράδειγμα 50.000 μετανάστες, όπως ανέφερε. «Κάνουν λάθος όσοι υψώνουν φράχτες, γιατί κλείνοντας το σύνορο στην Ειδομένη χάνουμε τον μοναδικό τρόπο στην Ευρώπη να είναι η ροή ελεγχόμενη» εκτίμησε ο κ. Μουζάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.