Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Δεν θα εφαρμόσουμε τίποτα, λέει η Τουρκία. Δεν ξέρουμε τίποτα για την συμφωνία με το ΝΑΤΟ!


Ο Τούρκος εκπρόσωπος στην στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ κατα την διάρκεια τριμερούς συνάντησης Γερμανίας - Ελλάδας - Τουρκίας προκειμένου να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες των προτάσεων προς την στρατιωτική επιτροπή ειπε οτι όσα λέει η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας δεν πρόκειται να εφαρμοστούν και χρησιμοποιήσε τον όρο “bullshit” (“μπούρδες”).

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ... αλλά επειδή δεν θα πρέπει για όλα πάντα να λιθοβολούμε την εκάστοτε κυβέρνηση, πολύ μεγάλη ευθύνη φέρει η Ευρωπαική Ένωση αφού οι συμφωνία που χτίστηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της, ουσιαστικά δεν τηρείται με την Ελλάδα να μένει ακάλυπτη και ανοχύρωτη.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, αλλοίωσης του πληθυσμού και η Ελληνική κυβέρνηση όσο κάνει πως δεν το βλέπει, τόσο ποιο πολύ θα βουλιάζει στην αναρχία και στην πλήρη διάλυση. Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό.. όλοι αυτοί αν μείνουν εδώ, αν αποκλειστούν στην Ελλάδα, θα αρχίσουν να ζητούν διάφορα.. και τότε θα είναι που θα γίνει το μεγάλο μπαμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.