Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ότι έγραψε το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ για τακίμιασμα των αγροτών με την Κυβέρνηση επιβεβαιώνεται απόλυτα.

Δεν χρειάζεται πλέον να γράφει το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ τίποτα.. η ιστορία το επιβεβαιώνει συνεχώς. Πριν μια εβδομάδα σας έγραφα για την συμφωνία που έχει κλειστεί από μερικούς συνδικαλιστές με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σήμερα ακούστηκαν και οι πρώτες διαφωνίες που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φέρει και την οριστική ρήξη στο μέτωπο των αγροτών.

Δείτε εδώ

Ήταν πολύ λογικό να συμβεί.. τα μόνα μπλόκα που παραμένουν ενεργά και πολύ δυνατά είναι αυτά του Ισθμού, της Θεσσαλίας, Μαλγάρων και Θράκης. όλοι οι υπόλοιποι έχουν διασπαστεί πλήρως αφού συμφωνούν πλέον σε πολλά με την κυβέρνηση. Έχω γράψει ότι το πρόβλημα πλέον είναι πως θα περάσει αυτή η συμφωνία στα μπλόκα.. γιατί η συμφωνία είναι εις βάρος των αγροτών, φόροι μένουν, προκαταβολές μένουν, μια περίεργη ρύθμιση του ΟΓΑ γίνεται, καθαρισμούς του μητρώου αγροτών.. και μέχρι εκεί. Δεν είναι λοιπόν εύκολο να περάσει το μήνυμα στα μπλόκα ότι μέχρι εδώ ήταν.. πάμε πίσω στα χωράφια.

Όσο για κάτι κόκκινους συνδικαλιστές.. που δήθεν μάχονται για τον αγρότη, ήταν οι πρώτοι πυο συμφώνησαν μαζί με μπλε συνδικαλιστές στα μέτρα της κυβέρνηση, εξου και η σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη. που κόλλησε η συμφωνία; μα στις πολλές υποσχέσεις που έδωσε πράσινους συνδικαλιστές που οι περισσότεροι από αυτούς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.