Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Οι λίστες που καλύπτουν οι τραπεζίτες

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα των τελευταίων ημερών είναι η αθλιότητα με τις λίστες. Μην έχετε καμία απορία ότι αυτές τις λίστες δεν τις γνώριζαν από πριν οι δημοσιογράφοι... το γιατί δεν τι έβγαλαν το καταλαβαίνεται χωρίς να σας το πει κάποιος ειδικός.

Το ποιο σοβαρό όμως ερώτημα είναι γιατί αυτές οι λίστες δεν θα ερευνηθούν διεξοδικά από τις δικαστικές αρχές... διότι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι προφανής, θα πρέπει να χτίσουμε φυλακές για να βάλουμε μέσα τους τραπεζίτες, τα μεγαλοστελέχη τραπεζών και υπαλλήλους που βοήθησαν καταθέτες να βγάλουν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Γιατί για να βγάλει κάποιος μαύρο χρήμα στο εξωτερικό χρειάζονται δύο παίκτες, ο υπάλληλος της τράπεζας και όσοι κατά τη διάρκεια της συναλλαγής θα βάλουν υπογραφές για να φύγει το μαύρο χρήμα στο εξωτερικό και ο κάτοχος των μαύρων χρημάτων. 

Εσείς τι λέτε θα αφήσουν οι τράπεζες να μπουν στη φυλακή όλα αυτά τα μεγαλοστελέχη που έχουν υπογράψει για να φύγουν καραβιές χρημάτων στο εξωτερικό; 

Αστειότητες... οι λίστες είναι προϊόν μυστικών υπηρεσιών που βγαίνουν στη δημοσιότητα για να καλυφθούν οι πολιτικοί ώστε να μπορούν να ξεπουλήσουν ποιο εύκολα τα ασημικά της χώρας. Τα στοιχεία τα έχει όλα η Τράπεζα της Ελλάδος... μπορούν να τα ζητήσουν οι εισαγγελείς πολύ εύκολα... αλλά θέλουν; 

Ξυπνάτε και μην διαβάζετε ιστορίες για λίστες... κλέβουν τα ασημικά της χώρας και εμείς καθόμαστε και συζητάμε για τις λίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.