Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σχετικά με τους μισθοφορικούς στρατούς..στην Ελλάδα

Αγαπητοί μου αναγνώστες.. το τελευταίο 5νθημερο κυκλοφορεί μαι είδηση που προέρχεται από πηγές που δήθεν έχει ο Καζάκης για συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Ελληνική πλευρά.. με μισθοφορικές μονάδες που θα δράσουν στο εσωτερικό της χώρας δήθεν για αποκατάσταση της τάξης σε περίπτωση αναταραχής, διάφορα Blog το έχουν τραβήξει τόσο πολύ που γράφουν για BlackWater και ιστορίες για αγρίους. Θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από αυτά που υποστηρίζει ο κ.Καζάκης και μετά θα σας αποδείξω ότι όλα αυτά τα περί μισθοφόρων δεν υφίσταντο.



Αυτά λέει σε αυτό το βίντεο ο κ.Καζάκης.. είναι από ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες ημέρες..

Πρώτον κ.Καζάκη για να έρθουν μισθοφόροι στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουμε μπει σε καθεστώς αποσταθεροποίησης.. και αυτή τη στιγμή όσο και αν έχει σαπίσει ο κοινωνικός ιστός της χώρας, σε καθεστώς τέτοιο δεν βρισκόμαστε. Οι ομάδες αυτές μπαίνουν συνήθως συνοδευτικά με ξένους στρατούς που έχουν εισβάλει σε μια χώρα και ελάχιστες φορές ενεργούν μαζί με στρατό που είναι κυρίαρχος της χώρας του και απλά προσπαθεί να επιβάλει μια τάξη.
Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει, οι ομάδες αυτές συνήθως μπαίνουν με υπόγειους τρόπους για να συμβάλουν στην αποσταθεροποίηση της χώρας και όχι να τη βοηθήσουν να σηκώσει κεφάλι.

Για να συμβαίνει το πρώτο.. να έρχονται να επιβάλουν τη τάξη μαζί με το στρατό που είναι νόμιμη στρατιωτική διοίκηση της χώρας θα πρέπει να έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Στο Ιρακ για να σας δώσω μια εικόνα να έχετε.. η BlackWater μπήκε μαζί με το στρατό των Αμερικανών αλλά έδρασε με δύο τρόπους αυτόνομα αλλά πάντα με βάση τον σχεδιασμό των Αμερικανών και σε συνδυασμένες επιχειρήσεις...με άλλες δυνάμεις που τότε εισέβαλαν στο Ιράκ. Είχε αναλάβει να συνοδεύει κομβόι φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο, πρώτες ύλες, φύλαξη στόχων(και φυλακών μεταναστών-σωφρονιστικών ιδρυμάτων) και βάσεων Αμερικανικών..χρηματαποστολές, ειδικές επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας(δολοφονίες ηγετών των Ταλιμπάν κτλ) και διάφορες τέτοιου τύπου επιχειρήσεις..

Για να μπει λοιπόν η κυβέρνηση στη λογική να καλέσει ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΕΣ Δυνάμεις.. σημαίνει ότι:
1. Έχει δεχθεί ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα(3 ή 6 μηνών) θα μείνει χωρίς συμμαχίες με ξένα κράτη.. κάτι που σημαίνει αποχώρηση από το ΕΥΡΩ και την Ευρωζώνη!

2. Η ξένη εταιρία που θα έρθει θα πρέπει να έχει υπογράψει ότι δεν θα άρει την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική διοίκηση και θα δρα μαζί με αυτήν για την υπεράσπιση της πατρίδας.(Κομματάκι δύσκολο..)

3. Θα έχουμε κλείσιμο συνόρων..για να μπορέσουν οι Ελληνικές δυνάμεις μαζί με τις μισθοφορικές να ελέγξουν τη νέα κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί.

4. Να μπορεί κατά τη διάρκεια της νέας κατάσταση να πληρώνει τους μισθοφόρους! (χρειάζονται υπέρογκα ποσά χρηματοδότησης)

5. Να θέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης ή τουλάχιστον να τεθούν οι μονάδες με κάποια διαταγή που θα κρατηθεί μυστική σε επιφυλακή. Και για να μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.. γιατί πολύ σαβούρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.. κάτι τέτοιο δεν παίζει στον Ελληνικό Στρατό αυτή τη στιγμή..ούτε σε κάποιου είδους αυξημένης ετοιμότητας-επιφυλακής..πείτε το όπως θέλετε,είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και στο άμεσο μέλλον δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

6. Να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαστεί να φύγει εκτός Ευρώ.. για να μπορούν αυτές οι ομάδες να δράσουν όπως πρέπει. Να ανασταλούν διατάξεις του Συντάγματος που έχουν σχέση με τη χρήση των όπλων και λοιπές διατάξεις που θα εμποδίζουν τον Ε.Σ. και τις μισθοφορικές δυνάμεις να δράσουν. Θα γίνει κάτι τέτοιο; ΔΥΣΚΟΛΟ...Τι θα γίνει αν ανασταλούν διατάξεις και κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος; Τα παιδιά του Σόρος θα ξεσαλώσουν... αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

7. Να αισθάνεστε η Ελληνική Κυβέρνηση ανασφάλεια σε στρατιωτική υπεροχή.. είναι αυτό ποτέ δυνατόν; Αν ρωτήσουμε ένα άνδρα ή μια γυναίκα των Ε.Δ. της χώρας η απάντηση θα είναι μια και κοφτή..καλά είσαι μαλάκας; Το ηθικό και η παλικαριά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αξιοθαύμαστο και ίσως και να είναι παγκόσμιο φαινόμενο, ο Ελληνικός στρατός δεν είναι στρατός που λυγίζει εύκολα.

Το μόνο πρόβλημα που μπορείς να βρεις με μια εύκολη έρευνα..είναι ότι ο Ε.Σ. δεν συμμετέχει ενεργά σε ξένες αποστολές στο εξωτερικό και περιορίζεται σε επιχειρήσεις φυλάξεων στόχων..βλέπε Αεροδρόμιο Καμπουλ κτλ.. που δεν είναι επιθετικής φύσεως(αν και μπορούν να γίνουν επιθετικοί ανά πάσα στιγμή)οι αποστολές που συμμετέχουμε. Μόνο στη Κ-ΦΟΡ που έδρασε στα Βαλκάνια(Σκόπια,Αλβανία) η Ελλάδα συμμετείχε με ένα ποιο ενεργό αλλά και πάλι δευτερεύοντα ρόλο στις επιχειρήσεις.
Τι θέλω να σας πω με όλα αυτά.. ότι η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη εμπειρία σε ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΕΩΝ με ΑΤΑΚΤΕΣ-ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ Δυνάμεις! Εκεί υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα..και το γνωρίζουν στο Υπουργείο. Οι μονάδες που εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή σε μάχες πόλεων είναι αυτή τη στιγμή μετρημένες στα δάκτυλα! Δυστυχώς δεν υπάρχει η απαραίτητη εκπαίδευση αλλά και συμμετοχή σε τέτοια συμβάντα και αυτή είναι ίσως η Αχίλλειος πτέρνα των Ε.Δ. της χώρας μας.

8. Να γνωρίζει η ΕΥΠ ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποιήσεις.. που να μη δέχονται οι σύμμαχοι να μας βοηθήσουν.

9. Να υπάρξουν ως προπομπός της εξέγερσης.. διάφορα στοχευμεμένα τρομοκρατικά χτυπήματα, όπως.. Εκκλησίες Ορθόδοξες, Τζαμιά, εμπορικά κέντρα, Υπουργεία, δολοφονίες αξιωματούχων, χτύπημα σε μέσα μαζικής μεταφοράς που θα προκαλούσε εκατόμβη νεκρών. Και για να μη σπέρνουμε ανοησίες.. μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και ας ελπίσουμε να μη γίνει ΠΟΤΕ.

10. Να υπάρξει επιθετική ενέργεια από αντάρτικες ομάδες γειτονικών κρατών..

Θα πρέπει λοιπόν να συντρέξουν πολύ σοβαροί λόγοι για να αφήσεις αλλά και ακόμα περισσότερο να υπογράψεις συμφωνίες με ΜΙΣΘΦΟΡΟΥΣ... Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μισθοφόροι δεν είναι αστυνομία να σας πουν "κύριε σε παρακαλώ μη περνάς αυτή τη γραμμή".. ο μισθοφόρος δεν χρειάζεται να στο πει.. θα πρέπει να το θεωρήσεις αυτονόητο, διαφορετικά οι συνέπειες είναι ακαριαίες!

Τι υπάρχει αυτή τη στιγμή;

Ένα σώμα που εκπαιδεύεται στη Ρεντίνα ...του Ε.Σ. οι γνωστοί κοκκινοσκούφιδες..η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.. που για να μη σας δουλεύουν κάποιοι..δεν έχουν καν μια επαρκή δύναμη ελικοπτέρων και άλλων αποβατικών μέσων ώστε να μπορούν να δράσουν σε κατάσταση πολιορκίας πόλεων από αντάρτες ή σε μάχες εντός πόλεων με εξεγερμένα πλήθη. Ααα και κάνουν και ασκήσει στο ΕΚΕΑΚΕΤΑ στο Κιλκίς.. αυτά είναι όλα! Απειρία θα μου πείτε...ίσως γι αυτό να  χρειαζόμαστε μισθοφόρους.. ίσως κανείς δεν ξέρει όμως τι είναι αλήθεια.

Το μοναδικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η SEEBRIG τι είναι αυτό; Πάντως μανιτάρι μαγικό δεν είναι...

Η Ταξιαρχία αυτή αποτελείτε από την Αλβανία, Σκόπια, Ιταλία, Βουλγαρία,Ρουμανία και Τουρκία..αυτά είναι τα μέλη που διαθέτουν δυνάμεις για αυτό το σχηματισμό. Ο αριθμός της δύναμης αυτή ανέρχεται στους 5.000 άνδρες και γυναίκες. Σε αυτή τη μονάδα οι ΔΚΤΕΣ αλλάζουν κάθε δύο χρόνια και η δική μας διοίκηση έγινε τη περίοδο 2001-03. Η έδρα είναι στο Τύρναβο.

Τι κάνει αυτή η δύναμη..και σε ποιες καταστάσεις μπορεί να αντεπεξέλθει...διαβάστε το και μόνοι σας από την ιστοσελίδα τους.

- SEEBRIG was established in the first place to act in South-Eastern Europe. In this respect, the brigade has a multinational character and the aim to participate in peace-keeping operations and in humanitarian assistance under the UN, UE, OSCE auspices and under NATO respectively EU command, on the basis of the States-Parties political decision, the SEEBRIG may be engaged in missions outside the area designated initially.

Στη σελίδα τους αναφέρουν για ειρηνευτικές επιχειρήσεις..και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ... αυτό κρατήστε το! Δηλαδή.. αν κριθεί αναγκαίο και υπάρξει θέμα ανθρωπιστικής κρίσης αυτή η μονάδα θα μπορεί να επέμβει!! Ποια άλλη μονάδα στην Ελλάδα έχει δυνατότητα αλλά και βάση τους χαρακτήρα της να συμβάλει σε αυτό; Μα η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία που εκπαιδευτικέ σε τέτοιες καταστάσεις.




Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την αλλαγή που έγινε και τη μεταφορά της μονάδος από τη Τουρκία στην Ελλάδα, έγινε το 2011.

Αυτά έχουμε στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.. ούτε μισθοφόροι υπάρχουν αλλά και ούτε συνθήκες διαμορφωμένες ώστε να δράσουν μισθοφόροι υπάρχουν.. τι υπάρχει; μόνο φαντασμένα μυαλά.
Αυτή τη στιγμή.. για τώρα μιλάμε.. αν τη δευτέρα πχ δεν πάρουμε τη δόση ή αν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, αυτό δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει. Πάντως έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση δεν υπάρχει λόγος για να φοβόμαστε κάτι.. μόνο επαγρύπνηση θέλει των ανθρώπων που ξέρουν που και πότε να επέμβουν(μυστικές υπηρεσίες,Αστυνομία,Υπουργείο των Εξωτερικών,ΥΠ.Άμυνας και οι πρεσβευτές μας σε όλο το κόσμο).

Μπορεί θα έχουμε όμως προβοκάτσιες;

Η απάντηση είναι ναι.. αλλά και πάλι στη κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και πάλι φαίνεται δύσκολο.Η Ελλάδα μπορεί να φαίνεται διαλυμένη αλλά ακόμα έχει έστω και ελάχιστες δυνάμεις να κρατηθεί από το γκρεμό..και οι δυνάμεις αυτές λέγονται ΕΥΡΩ-ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ.., ΑΜΕΡΙΚΗ που θα φάει όλη τη σαβούρα του ευρώ στο κεφάλι και θα έχει τρομακτικές συνέπειες μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας.. και ο φόβος να κατέβει η Ρωσία στο Αιγαίο...για να βοηθήσει την Ελλάδα. Για όλα αυτά που σας προανέφερα μια αποσταθεροποίηση της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολη.. δεν είναι όμως απίθανη. Αν στα σχέδια τους...μετά την Αραβική άνοιξη έχουμε σειρά εμείς αυτό μένει να το δούμε.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι άλλο και αυτό ο πολύς κόσμος δεν το έχει καταλάβει..η Ελλάδα το πλούτο της το μεγαλύτερο τον έχει κάτω από τη ΘΑΛΑΣΣΑ και όχι στη ξηρά! Αν ήταν στη ξηρά θα μας είχαν κάνει όπως έκαναν στο ΣΟΥΔΑΝ.. που ανέτρεψαν το καθεστώς και με μια γραμμή έκοψαν το κομμάτι που ήθελαν και τοποθέτησαν μια δοτή και απόλυτα ελεγχόμενη κυβέρνηση. Εδώ δεν μπορούν να το κάνουν.. γιατί τι θα κόψουν; Θα πουν από τη Χίο και κάτω όλα τα νησιά ανεξάρτητο κράτος; Το καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι είναι δύσκολο να κόψουν τη πίτα και γι αυτό έχουν κολλήσει αυτή τη στιγμή και δεν γνωρίζουν τι να κάνουν με το Ελληνικό πρόβλημα. Αν ήταν πχ το πετρέλαιο στη Θράκη..που και εκεί έχει άλλα όχι όπως στο Αιγαίο ανατολικά της Κρήτης, θα μας είχαν ήδη διαμελίσει.

Η προβοκάτσια μπορεί να γίνει και μπορεί τμήμα της Ελλάδας να χαθεί, αλλά θα γίνει για να υποκύψουμε στα ενεργειακά θέματα και για να τοποθετήσουν δοτές κυβερνήσεις που θα τις ελέγχουν απόλυτα. Και φυσικά για να μη μπορεί η Ρωσία να βρει εύκολο πάτημα στη Μεσόγειο..γιατί μέσα σε όλα, παίζει και αυτό.. για να σας δώσω να το καταλάβετε, ας υποθέσουμε ότι χάνουμε τη Θράκη..τι θα γίνει; το νέο κρατίδιο άμεσα θα αναγνωριστεί από κάποιες χώρες..θα αποκτήσει ΑΟΖ..και διεθνή ύδατα..όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά σε αυτά τα διεθνή ύδατα που συνορεύουν με τα στενά του Βοσπόρου θα σουλατσάρουν οι Αμερικανικές,Γαλλικές,Βρετανικές δυνάμεις που θα ελέγχουν ακόμα καλύτερα και θα είναι ακόμα ποιο κοντά στη Ρωσία. Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδια παίζονται; Δεν θα μας καθαρίσουν γιατί δεν τους πληρώνουμε και γιατί το χρέος δεν είναι βιώσιμο, θα μας καθαρίσουν γιατί τους βολεύει να παίξουν ποιο στενά τη Ρωσία και τη Κίνα.

Ο μισθοφόρος δεν θα έρθει τόσο εύκολα σε μια χώρα που θα μάχεται τη παγκόσμια τάξη πραγμάτων.. αλλά θα έρθει πολύ ποιο εύκολα για να την επιβάλει. Ο μισθοφόρος δεν είναι η δράση που απαιτείτε για να διώξεις τον εχθρό αλλά η αντίδραση που θα σταματήσει της δράση.

Για τη γαρνιτούρα...

Αυτά που μας επιφύλασσουν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού.. η αποσταθεροποίηση έρχεται, αλλά δεν είναι αυτό που ζούμε τώρα και θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Οι αγορές ακόμα μας κρατάνε ζωντανούς.. έστω και με τη βοήθεια της ΕΚΤ εκδίδουμε κάποια γραμμάτια και κάποιοι τα αγοράζουν..άρα ακόμα οξυγόνο έχουμε για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν εξαρτάται από εμάς..εμείς το παιχνίδι το χάσαμε προ πολλού..οι ξένοι έχουν τον αναπνευστήρα και αυτοί θα αποφασίσουν. Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε.. αν γίνει κάτι τα σημάδια θα είναι ορατά και θα έχουμε ελάχιστο, αλλά ικανό χρόνο για να αντιδράσουμε(πολιτικά και στρατιωτικά). Δεν χρειάζεται αυτές τις δύσκολες ώρες για το τόπο να βομβαρδίζουμε το κόσμο με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.. ας αφήσουμε τον Έλληνα να ηρεμήσει και να είναι έτοιμος να αντιδράσει όταν αυτό θα κριθεί αναγκαίο...αν τον βομβαρδίζουμε με αυτές τις παρόλες από το πρωί μέχρι το βράδυ..τότε του δημιουργούμε αρνητικά σύνδρομα που μόνο σε λάθος αντιδράσεις θα βγουν στην επιφάνεια όταν θα έρθει η δύσκολη ώρα για το τόπο.

Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα θα πρέπει με σοβαρότητα και με μάτια ανοικτά να δουν κατάφατσα τη πραγματικότητα που έρχεται. Γιατί όταν θα γίνει η προβοκάτσια, όταν θα γίνει η εξέγερση μέσα σε πόλεις, όταν θα μας χτυπήσουν με όλα τα μέσα..ο Έλληνας θα είναι αυτός που θα τα σταματήσει εν τη γενέσει τους. και η πατρίδα θα σωθεί. Δύσκολο.. αλλά ας το προσπαθήσουμε.

Το αξίζει αυτός ο τόπος άλλωστε.

Πάντως για καλό και για κακό και επειδή οι μέρες είναι πονηρές, αν υποπέσει κάτι στην αντίληψη σας ενημερώστε μια αρμόδια αρχή μήπως και σταματήσει το κακό πριν γιγαντωθεί. Μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε.

Αυτά... άντε τα λέμε και ψυχραιμία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.