Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Όχι στους τραμπουκισμούς, ναι στις πολιτικές

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε, διαβάζουμε αλλά και ακούμε διάφορα περίεργα περιστατικά σε μαγαζιά μεταναστών, άλλοι προπηλακίζουν, άλλοι τα σπάνε και άλλοι το κάνουν ως αντίποινα για τις εγκληματικές ενέργειες μεταναστών σε βάρος Ελλήνων πολιτών.
 Τι νόημα όμως έχει να σπάζεις τα μαγαζιά, να προπηλακίζεις μετανάστες και να τους απειλείς, όταν δεν έχεις να προτείνεις απολύτως τίποτα. το μόνο που προκαλείς είναι μεγαλύτερη ένταση και αναταραχή, και με το τρόπο αυτό οδηγείς τους μετανάστες να φτιάχνουν περιοχές γκέτο με μικρούς άτακτους στρατούς.

Η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης δεν μπορεί να δοθεί στους δρόμους με ρόπαλα και κραυγές, η μάχη αυτή πρέπει να δοθεί μέσα στη Βουλή με προτάσεις, σχέδια και λύσεις που θα βάλουν πίσω τη περόνη στη χειροβομβίδα που κακώς άνοιξε και πρέπει να ασφαλιστεί όσο γίνεται ποιο γρήγορα για το καλό όλων.

Το πρόβλημα της μετανάστευσης είναι τεράστιο... γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας είναι πλέον γκέτο νόμιμων αλλά και παράνομων μεταναστών, σχολεία του κέντρου έχουν στη πλειοψηφία τους μετανάστες και το πρόβλημα ολοένα και διογκώνεται... στις γειτονιές του κέντρου δεν μπορείς καν να περπατήσεις, η κατάσταση είναι απελπιστική. Η λύση όμως πρέπει να δοθεί μέσα στη ΒΟΥΛΗ.. ναι σε αυτή τη Βουλή που είναι έρμαιο του ΔΝΤ και των ξένων δυνάμεων, αλλά εκεί και μόνο εκεί μπορούμε να βρούμε το μίτο της Αριάδνης ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Πλέον ολοένα και περισσότερα κόμματα συμφωνούν ότι πρέπει να βρεθεί μια συνολική αλλά και δραστική λύση για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΝΔ αλλά και τα κόμματα της αριστεράς συμφωνούν πλέον ότι ήρθε η ώρα για να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να βρεθεί μια δίκαιη αλλά και οριστική λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Είναι ανάγκη πλέον όλοι οι Έλληνες και όλοι οι πολιτικοί φορείς του τόπου να βρουν μια λύση ΤΩΡΑ! Αν συνεχιστεί αυτό το ανόητο αλλά και επικίνδυνο κυνηγητό μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών, τότε θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες και χαοτικές καταστάσεις στα κέντρα των πόλεων.

Και δεν πρέπει να φύγουν γιατί εμείς είμαστε οι κακοί Έλληνες που τα θέλουν όλα δικά τους, αλλά πρέπει να φύγουν για να δοθεί μια ανάσα στις Ελληνικές οικογένειες και να επιστρέψουν δεκάδες χιλιάδες ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας πίσω στους Έλληνες! Οι θέσεις εργασίας που κρατάνε οι μετανάστες αυτή τη στιγμή, είναι η μεγαλύτερη ανάσα που μπορεί να δοθεί στους μακροχρόνια άνεργους νέους της χώρας μας.

Πρέπει σε αυτές τις δύσκολες ώρες για το τόπο να είμαστε αλληλέγγυοι και να δίνουμε ένα χέρι βοηθείας σε Ελληνικές οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και σε απλές οικογενειακές ανάγκες(ψωμί,γάλα κτλ), και να σταματήσουμε να δίνουμε θέσεις εργασίες στους μετανάστες που ζουν νόμιμα η παράνομα στη χώρα μας. και αμέσως μετά να πιέσουμε τους πολιτικούς οργανισμούς αυτού του τόπου να πάρουν άμεσα και δραστικά μέτρα.. με ξυλοδαρμούς και τραμπουκισμούς δεν μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Είμαστε έξυπνοι σαν λαός... ας μην κάψουμε το τόπο μας χωρίς λόγο. Τα κοράκια των ξένων δυνάμεων περιμένουν το δικό μας λάθος για να ορμήσουν και να διαμελίσουν το σώμα της Ελλάδας σε μικρότερα τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.