Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δόση με το σταγονόμετρο... εξόντωση του κρατικού μηχανισμού με τις απεργίες

Η δόση της σταγόνας, η δόση της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Σε μια χώρα που διαλύεται και εξαθλιώνεται καθημερινά οι ανάξιοι πολιτικοί της χώρα μας δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα αυτονόητα, να υπάρξει δηλαδή μια πολιτική ομαλότητα ώστε ο τόπος αυτός να πάει μπροστά.

Ο κάθε συνδικαλιστής κατεβάζει τα ρολά όποια ώρα θέλει και διαλύει τα πάντα, οι συντεχνίες της Βουλής καλύπτουν τους απεργούς και η ρόδα θανάτου γυρνά ανεξέλεγκτα προς της καταστροφή.
Φωτεινό παράδειγμα η απεργία του ΤΕΕ των μηχανικών δλδ, ένα μηνά και συνεχίζουν ακόμα να απεργούν.. το κόστος της απεργίας ανέρχεται στο 1εκατ ευρώ την ημέρα... η απεργία συνεχίζεται για πάνω από ένα μήνα, μέχρι σήμερα έχουμε 30 και πλέον εκατ ευρώ χαμένα! Και φυσικά το Υπουργείο καθυστερημένα αντέδρασε 30 ημέρες μετά παρακαλώ... εκδίδοντας διάταξη ώστε να χορηγούνται χειρόγραφα τα πιστοποιητικά.  Φυσικά και οι συνδικαλιστές βουλευτές μηχανικοί δεν αντέδρασαν και άφησαν την απεργία να πάρει διαστάσεις τραγωδίας.
Αμέσως μετά έρχονται οι δικηγόροι που απεργούν για δεύτερη εβδομάδα.. κάνεις δεν μπορεί να κινηθεί αφού ακόμα και για απλά πράγματα χρειάζεται να έχεις ένα δικηγόρο... απώλειες εσόδων; Μέχρι στιγμής ανυπολόγιστες... εκατομμύρια ευρώ δεν εισπράττονται. Ζημιωμένο ποιος άλλος από το Ελληνικό δημόσιο, δλδ ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης.
Τι κάνουν οι Βουλευτές δικηγόροι-δικαστικοί; σιγοντάρουν την απεργία!! Ζημιώνοντας το δημόσιο και τον φορολογούμενο πολίτη.

Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα της διαπλοκής και της ρεμούλας.. των συνδικαλιστών και των εργατοπατέρων. Αυτή είναι η Ελλάδα που δεν θα πάει ποτέ μπροστά.. αυτή είναι η Ελλάδα που αντιδρά σε κάθε τι που εξαγγέλλει το κράτος! Και η δόση φέξε μου και γλίστρησε...

Αυτά είναι που βλέπουν οι Ευρωπαίοι και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το γίνεται εδώ στον σύγχρονο Ελληνικό μεσαίωνα. Και δεν έχουν άδικο..

Αν θα πτωχευσούμε θα φταίμε εμείς αποκλειστικά. Μόνοι μας πρέπει να βρούμε τη λύση... και να κάνουμε μια καινούργια αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.