Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Οργανωμένο σχέδιο απόδρασης είχαν ετοιμάσει οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες.. 500 άτομα επιτέθηκαν στη φρουρά των 15 Αστυνομικών φυλάκων..


Καλά προσχεδιασμένη φαίνεται να ήταν η σημερινή εξέγερση στη σχολή αστυνομικών στη Κομοτηνή! Οι μετανάστες όρμησαν στους φύλακες με αναλογία 500  προς 15 φύλακες!

Φανταστείτε να εξεγερθούν στις μεγάλες πόλεις της χώρας τι έχει να γίνει. ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Μόνο στη εξέγερση αυτή είχαμε 4 τραυματίες αστυνομικούς, φαντάζεστε τι έχει να γίνει σε εξέγερση μέσα σε πόλη; Θα μιλάμε για χιλιάδες αθώα θύματα.
_________

Μπροστά σε αυτοσχέδιες σκάλες φτιαγμένες με υλικά από παράθυρα και σπασμένα κρεβάτια, ρόπαλα και δεμένα σεντόνια που ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν για απόδραση, έπεσαν οι αστυνομικοί που φρουρούν τους λαθρομετανάστες στην σχολή δοκίμων αστυφυλάκων.
Η λεπτομέρεια αυτή έγινε τώρα γνωστή ενώ ήδη οι δόκιμοι της σχολής απομακρύνθηκαν με τουριστικά λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη και πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να τους εγκαταστήσουν στους κοιτώνες για να περάσουν το βράδυ αφού οι χώροι φύλαξης είναι κατεστραμμένοι.

Ως αιτία της έντασης προσπαθούν οι λαθρομετανάστες να αποδώσουν ενέργεια αστυνομικού που δήθεν έσχισε το κοράνιό του, ενώ όλα τα στοιχεία μαρτυρούν μια οργανωμένη εξέγερση σε μικρή βάρδια μόλις 15 αστυνομικών ώστε να τους πιάσουν στον …ύπνο.

Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν τους διανεμήθηκε το συσσίτιο που περιλάμβανε ψάρι και ρύζι με ψωμί. Ακόμη περιμένουν με τα ειδικά οχήματα οι προμηθευτές του catering. Τα φρούτα όπως πληροφορούμαστε κόπηκαν γιατί είχαν εφεύρει τρόπο και παρασκεύαζαν …βότκα.

Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.