Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ααα.. και κάτι ακόμα Αντωνάκη..

Κόμμα με 4 εφιάλτες-προδότες δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ ξανά παγκοσμίως.

Ο πρώτος είσαι εσύ.. έριξες το γκαντεμή δήθεν για το Σκοπιανό, αφού πρώτα είχες ανοίξει τις κερκόπορτες της λαθρομετανάστευσης... το 90-93. και σήμερα προδίδεις τη χώρα αφού πρώτα με απειλές δήθεν για πτώχευση στις 16 Νοεμβρίου ανάγκασες τους Βουλευτές να ψηφίσουν τα μέτρα που δήθεν θα έφερναν τη δόση... Η πρώτη προδοσία του 90-93 αφορούσε τη παράταξη της ΝΔ... τώρα βάφεις με αίμα εκατομμυρίων Ελλήνων τα χέρια σου.

Ο δεύτερος προδότης είναι ο Γεωργιάδης...έριξε το ΛΑΟΣ και βρήκε στέγη στη ΝΔ. Εντάξει αυτός δεν πρόδωσε πολλούς...καμιά 500.000 ψηφοφόρους.

Ο τρίτος είναι και η διατομή της μαλάκυνσης που υπάρχει στη δεξιά παράταξη.. ο άνθρωπος που ήταν Γενικός γραμματέας της ΕΠΕΝ(την παράταξη που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος-ο χουντικός για πολλούς)! Ο Μ.Βορίδης. Μαζί με το Γεωργιάδη πρόδωσε και αυτός τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ . Αλλά εσύ τον τίμησες για τη πράξη του... και τον έκανες κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Για τέτοιο πανηγύρι κόμμα μιλάμε... Αν αυτή είναι η ΝΔ τότε όλοι εμείς είμαστε εξωγήινοι.

Παραιτήσου Αντωνάκη... είσαι πολύ λίγος για να έχεις στα χέρια σου το τιμόνι της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.