Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Xαμός από τα καθεστωτικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ για το τραυματισμό αλλοδαπών από μηχανή Έλληνα...ΜΟΥΓΚΑ όμως όταν καθημερινά έχουμε δολοφονίες Ελλήνων

Είμαστε πολύ ωραία χώρα... με τα δικά μας δεν ασχολούμαστε ποτέ, τα αφήνουμε να σαπίσουν, όταν όμως ένας αλλοδαπός πάθει κάτι τότε σηκώνουμε επανάσταση. Να μη πάθει τίποτα ο κακομοίρης που μπήκε παράνομα στη χώρα μας.

Κάθε μέρα ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ σκοτώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά τα ΜΜΕ κουβέντα... σήμερα έγινε ένα περιστατικό εις βάρος αλλοδαπού και το αναγάγουμε σε μείζον ζήτημα. Τι λέτε ρε αλήτες... που δεν σας καίγεται καρφάκι για το μεροκαματιάρη Έλληνα και την οικογένεια του. Ντροπή σας όψιμοι υπερασπιστές των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!  

Να πληρώνουμε εμείς...για να τρέφονται οι αλλοδαποί..ωραία λογική!! Βάλτε το καλά στο μυαλό... αυτοί θα ΦΥΓΟΥΝ με το ζόρι!! Διότι έτσι γουστάρουμε...

Να κάνει διακρατικές συμφωνίες η Ελλάδα και να παίρνει όσους αλλοδαπούς χρειάζεται αλλά με μέτρο και με ποσόστωση... αυτό που φώναζε δικαίως ο Καρατζαφέρης. Δεν μπορούμε να έχουμε 2 εκατ. αλλοδαπούς σε μια χώρα 11εκατ.

ΠΡΩΤΑ ο ΕΛΛΗΝΑΣ και μετά...ΑΝ έχουμε και όποτε γουστάρουμε θα βοηθήσουμε τον αλλοδαπό. 

Μπορεί να ήταν μαλάκας ο Ελληνας που παρέσυρε την οικογένεια των αλλοδαπών και έφυγε από το σημείο...αλλά μάγκες μέχρι εδώ, να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος αλλά κάθε μέρα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και έναν ΕΛΛΗΝΑ... κάθε μέρα αυτοκτονεί και ένας ΈΛΛΗΝΑΣ....ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ με τους μετανάστες. Να πάνε όπου γουστάρουν... αρκεί να φύγουν από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.