Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το Ελληνικό προτεκτοράτο..

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε υπάρχουν δύο ειδήσεις, η πρώτη είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε αλλά πλέον το ακούμε και από τους φιλομνημονιακούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, ότι η Τρόικα αποφασίζει και για τα μείζονα ζητήματα διαχείρισης του Ελληνικού κράτους αλλά και για τα ελάσσονα ζητήματα.

Η δεύτερη είδηση είναι το τι λέει η δημοσιογράφος στο τέλος του βίντεο.. ενώ ακούει έκπληκτη το καλεσμένο να της λέει για το τι έχει ζητήσει η τρόικα από το Ελληνικό κράτος.. και ουσιαστικά ψιλοδιαφωνεί με το καλεσμένο και του λέει ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στη κυβέρνηση να κάνει κάποια πράγματα, στο τέλος του ξεφουρνίζει το εξής εντυπωσιακό.... μα τα έχουμε υπογράψει όλα αυτά.. δλδ τις ξένες παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας!

Δείτε το βίντεο είναι πολύ αστείο.. ειδικά στο τέλος που η δημοσιογράφος παραδέχεται ότι Ελληνική κυβέρνηση δεν υφίσταται.

Παρόλα αυτά τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι Πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς και οι Υπουργοί είναι όλοι Έλληνες...

Και αν βγει κάποιος, αν λέω, και πει ότι πρέπει οι πολιτικοί μας να περάσουν από το Ειδικό δικαστήριο θα έρθει ένας εισαγγελέας και θα σε στείλει στις Φυλακές με συνοπτικές διαδικασίες!!

Αυτή είναι η Ελλάδα που φτιάξατε... φάτε σκατά τώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.